Stöd oss med en månatlig donation. Alla donationer är oerhört viktiga för Helsingfors universitet och hjälper oss att förbättra världen genom vetenskap. Donationerna används till att stöda Helsingfors universitet forskning, undervisning och samhällelig växelverkan.

Hur?

Skapa ett regelbundet betalningsuppdrag på din webbank. Ange Helsingfors universitet som betalningsmottagare FI32 157230 000 30072, Nordea NDEAFIHH som kontonummer. I meddelandefältet kan du ange ditt namn och projekt eller fond du önskar stöda.

Kontakta oss gärna ifall du har frågor: lahjoittajasuhteet (a) helsinki.fi

TAck!

Som vår donator är du med i universitetets gemenskap och prenumerant på vår Thinkletter-nyhetsbrev där vi berättar om universitetets aktuella nyheter, evenemang och donationsmedlens betydelse. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden. Donatorer som har donerat 1000 euro eller mera bjuder vi in till Giraffklubben. Du kan bli medlem av Giraffklubben även som en månatlig donator.