Gäster

Inbjudan har skickats via fakultetens e-postlista den 13.3.2023. Anmälan som gäst är möjlig fram till 14.5.2023.
Bästa kolleger,

Fakultetens XI doktorspromotion ordnas i Helsingfors den 15–17 juni 2023.

Vid ceremonin kommer nyblivna doktorer, jubileumsdoktorer och sex nya hedersdoktorer att få sina nya titlar på traditionellt sätt. Promotionen har tidigare hållits 2017, 2010 och 2000.

Välkommen till promotionsakten fredagen den 16 juni kl.10.00 till festsalen i universitetets huvudbyggnad. Det finns ingen separat anmälan för evenemanget. Klädkoden är frack eller mörk kostym.

Du är inbjuden att delta i promotionsmiddagen på Hotel Hilton Kalastajatorppa fredagen den 16 juni 2023 kl. 19. Kvällen kommer att innehålla tal och annan underhållning samt en sofistikerad femrättersmiddag som avslutning på en lång och minnesvärd dag. Genom att köpa ett supékort blir du en del av den festliga kvällen och stöder promotionen. Avecer är välkomna. Klädkoden är frack (eller en lång aftonklänning i färg). Ett supékort kostar 140 euro. Anmälan till promotionsmiddagen sker i två delar via länken till universitetets betalningssystem. I betalningsbekräftelsen får du en länk till ett annat formulär, genom vilket det är möjligt att meddela allergier etc. .

Om du medverkar i promotionsmiddagen kan du också köpa ett supékort för promotionsseglatsen lördagen den 17.6. i Helsingfors skärgård. En smaklig lunch serveras på seglatsen, som startar från Salutorget klockan 12.

Promotionssekreterare Riikka Pasanen hjälper gärna till med alla frågor (oik-promootio@helsinki.fi).

På promotionskommitténs vägnar,

Marjaana Helminen

Promotor