Webbinarier om förebyggnande av sjukdomar 28.5 och 29.5.2019.

Smittoskyddet förhindrar spridningen av djursjukdomar. Det förbättrar djurhälsan och djurens välbefinnande samt gårdens produktionsnivå. Tag dig tid att
lyssna på webbinarier, som produceras inom projektet Konkurrenskraft genom biosäkerhet inom djurproduktionen (Eläintuotannolle kilpailukykyä bioturvallisuudesta -hanke) och som ger en snabb överblick.

WEBBINARIER OM FÖREBYGGANDE AV SJUKDOMAR

Smittoskyddet förhindrar spridningen av djursjukdomar. Det förbättrar djurhälsan och djurens välbefinnande samt gårdens produktionsnivå. Tag dig tid att lyssna på webbinarier, som produceras inom projektet Konkurrenskraft genom biosäkerhet inom djurproduktionen (Eläintuotannolle kilpailukykyä bioturvallisuudesta-hanke) och som ger en snabb överblick. Du kan delta i ett eller flera av våra webbinarier via länkarna nedan. Vänligen koppla upp dig till det webbinarium du är intresserad av 3-5 minuter före sändningen inleds.
 

Direktsändningar av webbinarier:
Allmänt om sjukdomsskydd för alla produktionsinriktningar hålls onsdagen den 29.5. kl. 12.00–12.30 (länk till webbinariet)

GRISUPPFÖDNING: Förebyggande sjukdomsskydd på grisgårdar lönar sig. Ta
en snabb titt på var det lönar sig att fästa uppmärksamheten vid. Webbinariet
hålls onsdagen den 29.5. kl. 13.00–13.30 (länk till webbinariet)

GÅRDAR MED NÖTKREATUR OCH/ELLER MJÖLKKOR: Förebyggande sjukdomsskydd
i ladugården lönar sig. Ta en snabb titt på var det lönar sig att fästa uppmärksamheten vid. Webbinariet hålls onsdagen den 29.5. kl. 14.00–14.30 (länk till webbinariet)

BÅDE MJÖLKPRODUCENTEN OCH KALVEN HAR INSJUKNAT – HUR KAN VI MINSKA RISKEN FÖR KRYPTOSPORIDIOS I LADUGÅRDEN? Webbinariet hålls onsdagen den 29.5. kl. 14.45–15.15 (länk till webbinariet)

HÖNSGÅRDAR: Förebyggande sjukdomsskydd i hönshuset lönar sig. Ta en snabb titt på var det lönar sig att fästa uppmärksamheten vid. Webbinariet hålls onsdagen den 29.5. kl. 15.30–16.00 (länk till webbinariet)
Webbinariesändningarna bandas och de kan ses på projektets hemsida www.luke.fi/biosecurity fr.o.m. 31.5.2019.