Helsingfors universitet är ett av världens främsta mångvetenskapliga forskningsuniversitet. Universitetet har elva fakulteter och ett flertal fristående institutioner, av vilka en del är gemensamma med andra universitet. Antalet studerande som studerar för att avlägga en examen är 35 000.

Till vårt team för studentrekrytering söker vi en
MARKNADSFÖRINGSPLANERARE
som ska utveckla och driva studentambassadörsverksamheten

Teamet för studentrekrytering vid Helsingfors universitets ansökningsservice sköter den finsk-, svensk- och engelskspråkiga marknadsföringen av universitetets utbildningsprogram.

Vi söker en marknadsföringsplanerare som ska koordinera och utveckla studentambassadörsverksamheten. Studentambassadörerna är finsk-, svensk- och engelskspråkiga studenter vid universitetet. Du koordinerar innehållsproduktionen för studentambassadörernas rekryteringsmarknadsföring, studentambassadörernas insatser i studentchatten och på olika evenemang samt utvecklar och utbildar studentambassadörsnätverket. Du ansvarar för de presentationer av universitetet som riktar sig till gymnasierna och deltar i att utveckla samarbetet med gymnasierna. Till ditt ansvarsområde hör också att producera och koordinera organiskt innehåll i samarbete med den digitala kommunikationen vid enheten för kommunikation och samhällsrelationer. Du deltar också i teamets övriga arbetsuppgifter.

Vem söker vi?

De bästa förutsättningarna för framgång i arbetet har du, om du har en lämplig högre högskoleexamen och erfarenhet av att koordinera peer-to-peer-marknadsföring. Du arbetar och kommunicerar obehindrat på finska, svenska och engelska. Du gillar att samarbeta med studenter och koordinera innehållsproduktion. Du är förtrogen med den digitala kommunikationens och marknadsföringens plattformar och kan använda dem. Du har ett kundorienterat tänkesätt och du har eventuellt också erfarenhet av lean-arbete och/eller olika slags faciliteringsmetoder. Erfarenhet av tjänstedesign, evenemangsproduktion och fotografering räknas som en merit. Erfarenhet av att koordinera stora helheter och frivilligarbete är också till nytta.

Varför jobba hos oss?

Vi som jobbar med studentrekrytering är ett energiskt team. Du får koordinera peer-to-peer- och innehållsmarknadsföringen i samarbete med de bästa i branschen. Du blir bekant med våra målgrupper, såväl inhemska som internationella sökande och studenter. Vi har ett glatt, uppmuntrande och tolerant arbetsklimat. För oss är det viktigt att alla trivs och mår bra på jobbet. Vi gör en viktig insats för att främja utbildning och forskning för världens bästa.

Anställningen är på viss tid (till 31.12.2020), och vi ser gärna att du kan börja jobba från och med början av 2020.

Blev du intresserad? Lämna in din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 16.12.2019. Sökande som står i anställningsförhållande till Helsingfors universitet ska lämna in sin ansökan i SAP HR.

Har du frågor om anställningen? Kontakta studentrekryteringens chef Pauliina Mikkonen, pauliina.mikkonen@helsinki.fi.

TILLSAMMANS MED OSS JOBBAR DU FÖR VÄRLDENS BÄSTA!

#helsinkiunicareers #wearehelsinkiuni

Ansökningstiden går ut

16.12.2019 23:59 EET