Program och abstrakt

Abstrakt:

Konferensens program:

Konferensen inleds på tisdag kväll den 4 juni kl. 18 med en mottagning på Institutet för de inhemska språken, Hagnäskajen 6 i Helsingfors.

Konferensens vetenskapliga program 5–7 juni sker vid Helsingfors universitet i Forsthuset, Unionsgatan 40, i Helsingfors centrum. Registreringen inleds den 5 juni kl. 8.15 i Forshuset. Konferensens program öppnar på onsdag kl. 9 och pågår till kl. 15 på fredag.

Plenarföreläsningarna kommer att streamas. Det kommer också att vara möjligt att ta del av dem efter konferensen, eftersom de läggs ut på nätet.

På torsdag eftermiddag den 6 juni arrangeras en utflykt till Villa Hvitträsk i Bobäck i Kyrkslätt. Konferensmiddagen torsdag kväll är på restaurang Haltia i Noux i Esbo.