Prenumerera på nyhetsbrevet

Genom att prenumerera på Helsingfors universitets biblioteks nyhetsbrev får du aktuell information om bibliotekets tjänster, samlingar, lokaler och den utrustning som finns i bibliotekets lokaler. Brevet finns för tillfället endast på finska.

Genom att prenumerera på Helsingfors universitets biblioteks nyhetsbrev får du aktuell information om bibliotekets tjänster, samlingar, lokaler och den utrustning som finns i bibliotekets lokaler. Vi berättar också om de evenemang som ordnas på biblioteket. Nyhetsbrevet skickas ut fyra gånger per läsår.

Prenumerera på HULibNEWS genom att fylla i beställningsblanketten. Du kan annullera nyhetsbrevet med samma blankett eller med den länk som finns i slutet av nyhetsbrevet.

Publikationens uppgifter

HULibNews : Helsingfors universitets biblioteks nyhetsbrev