Studia Veterinaria

Studia Veterinaria on yleisölle tarkoitettu kliinisen eläinlääketieteen luentosarja viimeisimpään tutkimukseen perustuvasta eläinten terveydenhoidosta. Studia Veterinaria -luentojen tavoitteena on välittää tietoa eri eläinlajien kliinisestä tutkimuksesta ja hoidosta suurelle yleisölle.

Luennoitsijoina ovat oman alansa huippuosaajat Suomessa - eläinlääketieteellisen tiedekunnan ja Yliopistollisen eläinsairaalan eläinlääkärit ja tutkijat.

Kaikille avoimia ja maksuttomia Studia Veterinaria -luentoja järjestetään kaksi kertaa vuodessa, kerran kevätkaudella ja kerran syyskaudella, erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Helsingin yliopiston Studia Veterinaria -luennot järjestää Yliopistollinen eläinsairaala.