Uuden kehittäminen inspiroi

Heli Anttila, Vice President New Product Development, Fazer

Heli Anttila johtaa Leipomot Suomen tuotekehitystä Fazerilla. Hän opiskeli Viikissä pääaineenaan viljateknologiaa.

Miksi hakeuduit opiskelemaan Viikkiin?

Elintarviketeollisuus kiinnosti. Olin jo opiskellut insinööriksi elintarvikealalla ja halusin syventää tietojani erityisesti vilja-alalta.

Mitä työnkuvaasi kuuluu? Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

Johdan Leipomot Suomen tuotekehitystä. Tyypillinen päiväni sisältää tiimin johtamista, tulevaisuuden suunnittelua, pohdintaa ja inspiraatioita.

Miten päädyit nykyiseen työhösi?

Kehitys inspiroi, rakastan uuden luomista ja nautin tiimin johtamisesta. Tiimiläisten onnistuminen antaa itselle virtaa. Alun perin hain tuotekehitysjohtajan paikkaa. Työnkuva ja organisaatiot ovat yrityksen tavoitteiden mukaisesti tukeneet strategiaa.

Mitä valmiuksia sait opinnoistasi työhösi?

Syvällistä tietoa viljateknologiasta, kemiasta ja leivonnan saloista.

Vinkkisi samoista tehtävistä kiinnostuneille opiskelijoille:

Opiskele ajatuksella ja harjoittele monipuolisesti eri tahoilla. Pyri päättäväisesti mutta nöyrästi uutta oppien tavoitteisiisi.