Urafestarit

Työnantaja, älä jää pois Helsingin yliopiston ensimmäisiltä Urafestareilta!

Urafestarit

 

Työelämätapahtuma kokoaa Helsingin yliopiston opiskelijat, alumnit ja työnantajat. Työnantajille se tarjoaa loistavan tilaisuuden tavoittaa opiskelijat!

Pöytälaatikoistasi löytyy varmasti aiheita selvityksille, joilta puuttuu toteuttaja. Voisiko pro gradun -tekijä olla ratkaisu? Toisiko harjoittelija uutta osaamista organisaatioosi? Urafestareilta voit etsiä sopivia opiskelijoita ja vastavalmistuneita niin pro gradun -tekijöiksi, harjoittelijoiksi kuin työntekijöiksikin.

Urafestarit valtaavat Helsingin yliopiston päärakennuksen 2. kerroksen (Fabianinkatu 33) maanantaina 24.10. klo 14 - 18.

Festareiden ständitorilla pääset keskustelemaan juuri sinulle potentiaalisten opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden kanssa. Markkinoimme ennakolta toiveitanne ja osaamistarpeitanne opiskelijoille. Paikalla ei tarvitse olla koko tapahtuman aikaa, vaan voi käydä tapaamassa opiskelijoita tiettynä aikana.

Varaa paikkasi ständitorilta viimeistään 30.9. e-lomakkeella. Osallistuminen on maksutonta, koska tapahtumaa pilotoidaan nyt ensimmäistä kertaa.

Festareiden aiheina ovat tämän päivän ja tulevaisuuden työelämä, tieteen ja tiedelähtöisen toiminnan arvostus sekä opiskelijan työelämäidentiteetti. Näytteilleasettajina mukana mm. Suomen yrittäjät, NewCo Helsinki ja ThinkCompany ja tilaisuuden puhujina Julia Jousilahti Demos Helsingistä, ETLA:n tutkimuspäällikkö, KTT, Antti Kauhanen, TINT prof. Jaakko Kuorikoski ja  Joonas Mikkilä Suomen yrittäjistä. Opiskelijoille on tarjolla päälavan inspiroivien puheenvuorojen lisäksi erilaisia työelämäteemaisia työpajoja.

Ständitorin osallistujat ja tilaisuuden ohjelma julkaistaan Urafestareiden verkkosivuilla.

Lisätietoja
Helsingin yliopiston urapalvelut
Suunnittelija Päivi Jyry
urapalvelut@helsinki.fi

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Helsingin yliopiston urapalvelut, ylioppilaskunta ja Alumniyhdistys.