Sinä järjestösi työelämä-, alumni- tai uravastaava!

Haluatko apua alumnitoiminnan kehittämisessä, alumni- tai työelämätapahtumien järjestämisessä tai alumniesi tavoittamisessa?

Ota yhteyttä Helsingin yliopiston alumniyhdistykseen! Teemme alumnityötä 26 vuoden kokemuksella yli 7000:lle alumnille päivittäin tiiviissä yhteistyössä muiden eurooppalaisten ja amerikkalaisten Alumniyhdistysten ja alumnitoimijoiden kanssa. Kokemus mahdollistaa korkeatasoisen toiminnan.

Tarjoamme yhteistyötä kaikille HYY:n aine-, oppiala- ja tiedekuntajärjestöille sekä osakunnille ja itsenäisille alumniyhdistyksille HYY:n kanssa tehtävän monipuolisen yhteistyön puitteissa jonka tavoitteena on parantaa opiskelijoiden työelämävalmiuksia ja työllistymistä.

Autamme sinua niin alumnien tavoittamisessa, tapahtumien järjestämisessä, työelämätilaisuuksien onnistumisessa, alumninen vapaaehtoistyön organisoinnissa kuin alumnitoiminnan tavoitteiden ja mittarien laatimisessa.

Älä jää yksi! Toimistomme sijaitsee Porthaniassa. Tule piipahtamaan, soita tai mailaa niin katsotaan miten voimme auttaa toisiamme. Yhteistyö ja verkostoituminen ovat alumnitoiminnan menestyksen kulmakivi.

Toiminnanjohtaja Pia Österman (Historian alumni 2009, gratisti 2003)
pia.osterman@helsinki.fi