Science and Busi­ness in Dia­lo­gue

Yritykset ja elinkeinoelämän toimijat - tervetuloa mukaan kehittämään tutkimuksen ja elinkeinoelämän yhteistyötä eri tieteenaloilla. Science and Business in Dialogue kokoaa eri teemojen ympärille avainhenkilöitä yliopistolta, yrityksistä ja valtionhallinnosta luomaan uusia ratkaisuja ajankohtaisiin haasteisiin.

Rehtorin isännöimä Science and Business in Dialogue on tapahtumasarja ja verkosto, jossa jaetaan konkreettisia esimerkkejä liike-elämän ja tutkimuksen yhteistyöstä sekä vinkkejä uusista yhteistyömahdollisuuksista. Haluamme edistää tutkijoiden ja elinkeinoelämän verkostoitumista ja yhdessä pohtia keinoja yhteistyön kehittämiseksi. Yliopistolle verkosto on myös tärkeä kanava, jonka kautta saamme tietoa yritysten koulutus- ja tutkimustarpeista sekä palautetta yhteistyökokemuksista.