Science and Busi­ness in Dia­lo­gue

Yritykset ja elinkeinoelämän toimijat - tervetuloa mukaan kehittämään tutkimuksen ja elinkeinoelämän yhteistyötä eri tieteenaloilla. Science and Business in Dialogue kokoaa eri teemojen ympärille avainhenkilöitä yliopistolta, yrityksistä,  valtionhallinnosta ja kaupunkien päättäjistä luomaan uusia ratkaisuja ajankohtaisiin haasteisiin.

Helsingin yliopiston rehtorin isännöimä Science and Business in Dialogue on tapahtumasarja ja verkosto, jossa jaetaan konkreettisia esimerkkejä liike-elämän ja tutkimuksen yhteistyöstä sekä vinkkejä uusista yhteistyömahdollisuuksista. Haluamme edistää tutkijoiden ja elinkeinoelämän verkostoitumista ja yhdessä pohtia keinoja yhteistyön kehittämiseksi. Verkoston kautta yliopisto myös saa tärkeää tietoa yritysten koulutus- ja tutkimustarpeista sekä palautetta yhteistyökokemuksista.