Rekrytoi rohkeasti: ohjelma

 

Rekrytoi rohkeasti

 

Haluatteko kansainvälistyä, mutta koette yhteistyön käynnistämisen haasteelliseksi? Tuntuuko viestintä vaikealta? Edustavatko asiakkaanne erilaisia kulttuureja?  Haluaako organisaationne olla mukana kantamassa yhteiskuntavastuuta? Jos vastasit kyllä, suuntaa lokakuussa Helsingin yliopiston Thinkfesteille!

Helsingin yliopiston urapalvelut järjestää Rekrytoi rohkeasti -verkostoitumistilaisuuden yliopiston keskustakampuksen kansainvälisille opiskelijoille, ohjelmille ja työelämän edustajille.

Rekrytoi rohkeasti

Tule kuulemaan, minkälaista osaamista ja kumppanuuksia Helsingin yliopistolta voi organisaatiollenne löytyä. Kansainvälisistä opiskelijoista on aidosti apua, kun haluatte kansainvälistyä kotimaassa tai laajentaa toimintaanne globaaleille markkinoille. Kansainvälistymisen ei edes tarvitse olla prioriteettinne, osaaminen ja monimuotoisuus on jo sellaisenaan arvokasta!

Aika: 11.10. klo 15 - 17.30
Paikka: Uusi Tiedekulma, Yliopistonkatu 4

Tilaisuuden ohjelma:

Tilaisuuden ja verkostoitumisen juontaa uraohjauksen asiantuntija Anna Storgårds.
 

Tutustu kansainvälisiin opiskelijoihin

Helsingin yliopistolla syvennytään aiheisiin, jotka ovat juuri nyt hyvin ajankohtaisia: kansainvälinen lainsäädäntö ja digitalisaatio, eurooppalaisuus ja integraatio, uskonnot ja konfliktit, kulttuurin välinen kohtaaminen ja moninaisuus.

  • Opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden profiilit sekä kansainvälisten ohjelmien esittelyt
     
  • Kansainvälisillä opiskelijoilla on paikallistuntemusta eri kulttuureista, koulutusalojensa mukanaan tuomaa erityistä osaamista, ja he tuovat tullessaan tuulahduksen kansainvälistymistä organisaatioonne.  Esimerkiksi kansainvälisille markkinoille suunnattujen palveluiden tai tuotteiden kehittäminen on lähes mahdotonta tuntematta vastaanottavaa kulttuuria.

Anna palautetta!

Lisätietoja: careerservices(at)helsinki.fi
Helsingin yliopiston urapalvelut, suunnittelija Päivi Jyry, 050 5922825
Helsingin yliopiston urapalvelut, uraohjauksen asiantuntija Anna Storgårds, 050 4154595

Tilaisuuden järjestää Helsingin yliopiston urapalvelut yhteistyössä kansainvälisten maisteriohjelmien kanssa, ja se on osa Helsingin yliopiston Thinkfestiä.