Haluatteko kansainvälistyä, mutta koette yhteistyön käynnistämisen haasteelliseksi?  Edustavatko asiakkaanne erilaisia kulttuureja?  Haluaako organisaationne olla mukana kantamassa yhteiskuntavastuuta? Jos vastasit kyllä, suuntaa lokakuusssa Helsingin yliopiston Thinkfesteille!

Rekrytoi rohkeasti -verkostoitumistilaisuus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa Helsingin yliopiston kansainvälisiä talentteja ja luoda suhteita Helsingin yliopistoon.  Tilaisuus keskittyy Helsingin yliopiston keskustakampuksen ohjelmien tuomaan osaamiseen, josta voidaan nostaa esiin kansainväliseen oikeuteen linkittyvät kysymykset, kuten kilpailu-, immateriaali- ja ihmisoikeudet; viestintä ja vaikuttaminen eri medioissa ja muodoissaan; monikulttuurisuus- ja pakolaiskysymykset sekä yhteiskunnallisten ilmiöiden ja instituutioiden tuntemus, kuten pohjoismainen yhteistyö ja EU.

Mukaan voit tulla tapaamaan osaajia tai kuulemaan vain alustuksia. Laita kalenteriisi keskiviikko 11.10. klo 15 - 17.30 ja tule Helsingin yliopiston uuteen Tiedekulmaan (Yliopistokatu 4).

Briefly in English

Twitterissä: #rekrytoirohkeasti, #unihelsinki, #thinkfesthelsinki, #talentboost, #HYurapalvelut
Lyhyt linkit: tapahtuma: http://bit.ly/2hyNNEY
Facebook: Rekrytoi rohkeasti: kansainvälistä osaamista HY:sta