Ajankohtaista Avoimen yliopiston oppilaitosyhteistyössä
Järjestämme syksyisin perehdytystilaisuuden yhteistyöoppilaitoksien yhteyshenkilöille. Lukuvuoden aikana lähetämme heille uutiskirjeitä ajankohtaisista asioista.

Verkkosivumme ovat uudistuneet osana Helsigin yliopiston verkosivu-uudistusta. Oppilaitosyhteistyötä koskevat sisällöt ja ohjeet löydät nyt täältä Helsingin yliopiston Yhteistyö-kanavan Oppilaitosyhteistyö-osiosta. Opintotarjontamme löydät Hakeminen ja opetus-kanavalta Avoimen yliopiston sivustolta. Opiskelijoille suunnatut ohjeet sijaitsevat nyt Helsingin yliopiston Opiskelijan ohjeissa, Avoimen yliopiston välilehdellä. Tervetuloa! 


Helsingin yliopisto ottaa toukokuussa 2021 käyttöönsä uuden opintotietojärjestelmä Sisun. Muutos vaikuttaa yliopiston useisiin sähköisiin palveluihin, muun muassa: Avoimen yliopiston opintoihin ei voi ilmoittautua 15.-30.5.2021 välisenä aikana. Helsingin yliopiston käyttäjätunnusta ei voi aktivoida 16.-30.5.2021 välisenä aikana. Opintosuorituksia ei rekisteröidä 17.-30.5.2021 välisenä aikana. Lue lisää: Helsingin yliopiston opintotietojärjestelmä uudistuu