Ajankohtaista Avoimen yliopiston oppilaitosyhteistyössä
Järjestämme syksyisin perehdytystilaisuuden yhteistyöoppilaitoksien yhteyshenkilöille. Lukuvuoden aikana lähetämme heille uutiskirjeitä ajankohtaisista asioista.
Helsingin yliopiston uusi opintotietojärjestelmä Sisu

Helsingin yliopisto otti toukokuussa 2021 käyttöönsä uuden opintotietojärjestelmä Sisun. Avoimen yliopiston opiskelijan näkökulmasta muutos vaikuttaa lähinnä omien tietojen tarkasteluun. Lue lisää: Sisu on Helsingin yliopiston uusi opintotietojärjestelmä

Verkkosivumme ovat uudistuneet!

Verkkosivumme ovat uudistuneet osana Helsigin yliopiston verkosivu-uudistusta. Oppilaitosyhteistyötä koskevat sisällöt ja ohjeet löydät nyt täältä Helsingin yliopiston Yhteistyö-kanavan Oppilaitosyhteistyö-osiosta. Opintotarjontamme löydät Hakeminen ja opetus-kanavalta Avoimen yliopiston sivustolta. Opiskelijoille suunnatut ohjeet sijaitsevat nyt Helsingin yliopiston Opiskelijan ohjeissa, Avoimen yliopiston välilehdellä. Tervetuloa!