Uutta luovat ja merkitykselliset ideat viihtyvät rajapinnoissa. Tieteellinen tutkimus ja vuorovaikutus ovat avaimia ihmiskunnan kestävään hyvinvointiin, radikaaleihin innovaatioihin ja yritystoimintaan. Ihmisten ja ajatusten - tutkimuksen, elinkeinoelämän, alumnien ja monien muiden - kohtaamisissa syntyy ideoita, joissa on luovaa voimaa ja kykyä vaikuttaa yhteiskuntaan. Suurten kysymysten ratkaisemiseksi tarvitsemme monitieteistä näkemystä, pidäkkeetöntä ajattelua ja rohkeita rajojen ylityksiä. Kampanja julkistettiin marraskuussa 2014 Helsingin yliopiston 375-juhlavuoden kynnyksellä. Uusilla avauksilla haluamme entisestään vahvistaa suomalaisen yhteiskunnan menestystekijöitä ja investoida tulevaisuuden osaamiseen. Tule mukaan!