Lisätietoa verkkolahjoittamisesta

Lomake vastaa lahjakirjaa

Lahjoituslomakkeen täyttäminen vastaa lahjakirjan täyttämistä. Yli 850 euron lahjoituksista yliopisto tarvitsee myös lahjakirjan. Lomakkeen tiedot tallennetaan yliopiston lahjoittajatietokantaan.

Lahjoituksen vastaanottaja on Helsingin yliopiston rahastot. Tällä hetkellä enimmäissumma yhden lahjoituksen tekemiseen verkkolahjoituksena on 20 000 euroa.

Lahjoituksen voi maksaa kaikkien pankkien tunnuksilla

Lomakkeen täyttämisen jälkeen lahjoituksen voi maksaa Paytrailin verkkomaksupalvelun kautta kaikkien suomalaisten pankkien (Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, Säästöpanki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki) verkkopankissa sekä yleisimmillä maksukorteilla. Sinun ei tarvitse valita maksutapaa vielä verkkomaksulomakkeella vaan valinta ja maksaminen tapahtuvat turvallisesti Paytrailin verkkopalvelussa. Korttimaksamisessa on käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla todennetaan kortinhaltijan henkilöllisyys. Yliopistolla ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.