Lääkärimuusikot estradilla 2016

Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta järjesti ensimmäisen Lääkärimuusikot estradilla -konsertin syksyllä 2015 Savoy-teatterissa. Konsertissa esiintyi kaikkiaan noin 60 lääkärimuusikkoa tai lääketieteen ystävää.

Menestyksekkään ensimmäisen konsertin jälkeen tiedekunta päätti järjestää konserttisarjan toisen osan, jossa keskityttiin klassiseen musiikkiin. Runsas esiintyjäkaarti johdatti kuulijat monipuolisiin musiikillisiin tunnelmiin ja aikakausiin. Tilaisuuden juontajana toimi Yleisradion toimittaja, baritoni Vesa Kytöoja.

Konserttisarjan toinen osa järjestettiin 10.11.2016 klo 19-21.30 Helsingin yliopiston päärakennuksen juhlasalissa (Unioninkatu 34, 2. krs - käynti Aleksanterinkadun puolelta).

Lämminhenkinen ja monipuolinen konsertti-ilta oli onnistunut ja kiitämme kaikkia mukana olleita, sekä esiintyjiä että yleisöä.

Tilaisuuden tuotto suunnataan Helsingin yliopiston alaisuudessa tapahtuvaan lääketieteelliseen tutkimukseen.

Konsertin järjestivät Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta yhdessä yliopiston alumnitoiminnan kanssa.

 

Lääkärikonsertit estradilla 2016 tunnelmia nähtävissä täällä.

Lipunmyynti tapahtuu Lyyti-järjestelmän kautta 8.9. alkaen: www.lyyti.in/laakarimuusikot2016

Lippujen hinnat:
45€ (normaali lippu)
20€ (opiskelijat, varusmiehet)

Illan konserttiohjelma on nyt julkinen. Tervetuloa tutustumaan illan sisältöön oheisen dokumentin kautta. Lipunmyynti tapahtuu Lyyti-maksujärjestelmän kautta.

lääkärimuusikot2016ohjelma

Nyt voit antaa tukesi Helsingin yliopiston lääketieteelliselle tutkimukselle lahjoittamalla tekstiviestillä (10 €)

Lähetä viesti: LÄÄKETIEDE
numeroon: 16499

Saat vastausviestin vahvistukseksi.

--

Lääketieteen tukeminen on mahdollista myös laajempien lahjoitusten muodossa. Lisätietoa eri lahjoitusmuodoista löydät täältä.
Rahastolahjoittaminen on mahdollista nyt myös helposti sähköisesti. Lääketieteen rahastoon lahjoittaminen onnistuu ko. sivustolla valitsemalla sivuilla lahjoituskohteeksi 'Rahastolahjoitukset' ja rahastoksi 'Lääketieteen rahasto'.