Kestäviä yhteistyömahdollisuuksia

Helsingin yliopisto on aktiivinen yhteiskunnan kehittäjä, kestävän hyvinvoinnin rakentaja ja globaalien haasteiden ratkaisija.  Tahdomme rakentaa kestävää tulevaisuutta yhdessä muiden kanssa. Alle olemme listanneet kiinnostavimmat ajankohtaiset yhteistyömahdollisuudet - toivottavasti löydät sinulle tai organisaatiollesi sopivimmat! 

Helsingin yliopiston uusi monitieteinen kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen keskittyvä koulutuskokonaisuus tarjoaa uusinta tutkittua tietoa ja konkreettisia työkaluja kestävän kehityksen periaatteiden soveltamiseen omassa organisaatiossa.

Lue lisää täältä.

Master Class on haasteisiin perustuva, yhteisöllinen työskentely- ja oppimisprosessi, jonka aikana opiskelijat ja tutkivat hiovat konkreettisia ratkaisuehdotuksia hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuuden haasteisiin yhdessä yrityskumppanin kanssa.

Master Class on yksi tapa linkittää opiskelijoita työelämään ja mahdollisesti myös käynnistää syvempi kumppanuus yliopiston kanssa. Järjestämme Master Classeja sopivan kumppanin löytyessä ja epidemiatilanteen jälleen salliessa lähiopetuksen.

Lue lisää täältä.

Helsingin yliopiston Kestävyystieteen instituutti HELSUS yhdistää tutkijat seitsemästä tiedekunnasta etsimään/löytämään parhaita ratkaisuja kestävän tulevaisuuden hyväksi. Instituutti tekee yhteistyötä usean aka­tee­mi­sen, jul­ki­sen ja yk­si­tyi­sen sek­to­rin toi­mi­jan kans­sa. Haluatko yhteistyökumppaniksi?  

Lue lisää täältä.

Ilmastotutkimus on tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Maapallon lämpötila on jo noussut noin asteella esiteollisesta ajasta. Jos lämpeneminen jatkuu nykyvauhtia, 1,5 asteen raja ylitetään vuoteen 2050 mennessä. Puolentoista asteen lämpeneminen aiheuttaisi merkittäviä riskejä ihmisille ja luonnolle. Kansainvälisen ilmastopaneelin tuoreen ilmastoraportin mukaan meillä on 12 vuotta aikaa toteuttaa tarvittavat päästövähennykset.

Tee lahjoitus tieteelle ja koko ihmiskunnalle täältä.

Helsingin yliopiston monitieteinen tiedeyhteisö synnyttää ratkaisuja, jotka muotoilevat planeettamme ja koko ihmiskunnan tulevaisuutta.

Etsi tarpeisiisi sopiva asiantuntija täältä.