Kansainvälisten maisteriohjelmien stipendirahasto

university by night

Haluatko olla mukana muuttamassa maailmaa yhdessä opiskelijoiden kanssa? Lahjoitus Helsingin yliopiston Kansainvälisten maisteriohjelmien stipendirahastoon auttaa avaamaan yhä useammalle lahjakkaalle opiskelijalle ovet yliopistoon. Sinun lahjoituksesi tuo nuoret, motivoituneet opiskelijat Helsinkiin ja auttaa heitä työskentelemään globaalien haasteiden ratkaisemiseksi.

Lahjoita tästä linkistä verkossa.

Keskustele kanssamme stipendeistä ja lahjoittamisesta. Ota meihin yhteyttä

Helsingin yliopiston kansainvälisten maisteriohjelmien stipendirahasto (Global Scholarship Fund) tavoitteena on tukea EU- ja ETA-maiden ulkopuolelta tulevia opiskelijoita ja lisätä heidän määräänsä yliopiston kansainvälisissä maisteriohjelmissa lukukausimaksuista huolimatta. Stipendirahastosta myönnetään apurahoja stipendinsaajien lukukausimaksuihin ja elinkustannuksiin Suomessa.

Apurahansaajasta päättää yliopiston rehtorin asettama apurahakomitea. Apurahat jaetaan akateemisiin ansioihin perustuen mutta myös hakijan motivaatiota kartoittaen.

Tee lahjoitus tukeaksesi kansainvälistä opiskelijaa. Kansainvälisten maisteriohjelmien stipendirahastoon tehty lahjoitus on mahdollista kohdentaa yleisesti stipendirahastoon tai kohdentaa tietyin ehdoin jollekin Helsingin yliopiston maisteriohjelmista. 

Lahjoitukset jotka ovat 25 000 € tai enemmän voidaan kohdentaa lahjoittajan valitsemalle maisteriohjelmalle. Lahjoitus voidaan nimetä nimikkostipendiksi antajan toiveiden mukaan kahdeksi vuodeksi.

Ohjeet lahjoittamiseen löydät täältä. Jos olet kiinnostunut kuulemaan stipendeista tarkemmin, ole yhteydessä yliopiston lahjoittajasuhteisiin. Lahjoitukset alkaen 850 euroa ovat verovähennyskelpoisia.