Valmistujaislahja

Hyvän elämän eväät, banneri

Onnea valmistumisesta toivottavat HY:n urapalvelut, alumnipalvelut ja HY+!

Tämä Hyvän elämän eväät -verkkokoulutus on Helsingin yliopiston lahja sinulle vastavalmistunut.

Valmistumisesi myötä olet uuden äärellä. Ennen työelämään astumista on hyvä pysähtyä miettimään opintojen aikana saavuttamiasi taitoja ja osaamista sekä toiveitasi työelämän suhteen. Verkkokoulutus tarjoaa sinulle konkreettisia työkaluja urasi ja oman elämäsi suunnitteluun.

Koulutuksessa käsitellään kolmea eri teemaa:

  • Kohti unelmia
  • Osaamisen tunnistaminen
  • Valmiina työelämään

Jokaiseen teemaan liittyy kysymyksiä, joiden avulla voit kartuttaa materiaalia CV:n tai työhakemuksen tekemistä varten. Voit lopuksi tulostaa tai tallentaa ajatuksesi talteen tulevaa käyttöä varten. Verkkokoulutus on rakennettu yhteistyössä HY:n urapalveluiden, alumnipalveluiden ja HY+:n kesken.

Pääset koulutukseen tästä!

Pidetään yhteyttä jatkossakin!

Liity alumniyhteisöön! Yliopistoyhteisö kulkee rinnallasi läpi elämän. Ilmoittautumalla alumniksi pysyt yhteydessä yliopistoon ja voit valita itsellesi kulloinkin sopivat alumnipalvelut. Esimerkiksi työelämätapahtumissa saat ideoita ja vinkkejä muilta alumneilta sekä pääset jakamaan kokemuksia muiden kanssa. Ilmoittaudu alumniksi helposti ja ilmaiseksi täältä!

Ylläpidä työelämän osaamistasi HY+:n avulla. Autamme sinua ylläpitämään osaamistasi koko elämän ajan. Innostu oppimaan kanssamme ja tervetuloa kursseillemme sekä maksuttomiin tilaisuuksiimme.

Onnea tulevaan!

Terveisin Helsingin yliopiston urapalvelut, alumnipalvelut ja HY+