Think Career

Coach Café –työelämäilloissa opiskelijat ja alumnit kohtaavat parin tunnin ajan rennossa ilmapiirissä.

Opiskelijat saavat alumneilta tukea, vinkkejä ja sparrausta illan aihealueeseen; alumnit puolestaan saavat tietoa muun muassa opiskelijoiden työelämäodotuksista ja nykyisestä opiskelusta sekä yhteyden kotiyliopistoonsa. Myös vastavalmistuneet alumnit (eli alumnifuksit) ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumiin ja kuulemaan jo pidempään työelämässä olleiden alumnien kokemuksia.

Illat toteutetaan osallistujista, puhujista ja illan teemasta riippuen esimerkiksi pienryhmissä keskustellen tai kahvikupin ääressä vapaamuotoisesti kokemuksia vaihtaen ja näkemyksiä verraten tietyn teeman ympärillä.

Tarkista seuraava työelämätapahtuma alumnitoiminnan tapahtumakalenterista! →

Alumni, haluaisitko mukaan? Kerro itsestäsi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen alumni(at)helsinki.fi.

Syksyllä 2016 järjestettiin Kahvia ja uravinkkejä -sarja, joka tarjosi opiskelijoille mahdollisuuden keskustella työelämään liittyvistä asioista Helsingin yliopistosta valmistuneiden alumnien kanssa.

Tutustu Kahvia ja uravinkkejä -tapahtumiin →

Think Career -harjoitteluohjelma on Helsingin yliopiston urapalveluiden harjoitteluohjelma työnantajille ja opiskelijoille.

Ohjelma on suunnattu erityisesti ensimmäistä harjoittelijaa palkkaaville pk-yrityksille ja järjestöille. Yliopisto tarjoaa mukaan tuleville työnantajille tukea harjoittelupaikan markkinointiin, harjoittelijan rekrytointiin ja harjoittelijan ohjaukseen. Ohjelman sisällössä huomioidaan myös osallistujien toiveet.

Lisätietoja