Tapahtumat

Onneksi olkoon tuore maisteri! Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi alumniyhteisöön rennon työelämäillan merkeissä. Tilaisuudessa mielenkiintoisen ja monimuotoisen työuran rakentaneet Helsingin yliopiston alumnit kertovat urapoluistaan ja antavat hyviä työelämävinkkejä. Tule inspiroitumaan, verkostoitumaan ja kohtamaan muita uran alkuvaiheessa olevia alumneja! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.8.2018.

Ihmisen jokapäiväiset valinnat vaikuttavat maailman tulevaisuuteen. Omassa arjessa tehdyt valinnat vaikuttavat koko maailmaan mutta vaikutusten havaitseminen saattaa olla vaikeaa. Se ei silti tarkoita, että ne olisivat merkityksettömiä. Tutkimus tuo arkemme vaikutuksia näkyväksi ja auttaa meitä tekemään entistä kestävämpiä valintoja – niin meidän oman hyvinvointimme kuin koko maailmankin kannalta. Miten minun hyvinvointini voi olla osa kestävää tulevaisuutta? Onko kestävästä kehityksestä järkevää keskustella, jos ihminen itse voi pahoin? Tiede auttaa löytämään oman polkusi kohti kestävää elämää ja hyvinvointia.

Tämä Alumnipäivä haastaa jokaisen ajattelemaan ja toimimaan kestävämmin. Helsingin yliopiston tieteen kärkijoukot ja alumnit kohtaavat Alumnipäivässä innostavan keskustelun ja yhdessä tekemisen merkeissä.

Tutustu päivän ohjelmaan täällä!

Helsingin yliopiston tapahtumakalenterista löydät paljon mielenkiintoisia tapahtumia, joita järjestetään eri puolilla yliopistoa ympäri vuoden. Tervetuloa yliopistolle!

Helsingin yliopiston tapahtumakalenteri →

Tutustu alumnitoimintaan ja katso, minkälaisia tapahtumia olemme järjestäneet tämän vuoden aikana!

Vuoden 2017 tapahtumat →