Opi uutta ja syvennä osaamistasi

Oppiminen ei pääty valmistumiseen. Täydennyskoulutukseen osallistuu vuosittain jopa yli 27 000 ihmistä. Muuttuva työelämä asettaa vaatimuksia oman asiantuntijuuden ylläpitämiseksi. Helsingin yliopisto tarjoaa alumneille erilaisia tapoja päivittää ja syventää osaamistaan. Alumnina voit hyödyntää monia yliopiston palveluita ja osallistua erilaisiin tapahtumiin, jotka auttavat pitämään tietosi ajan tasalla. Tule sinäkin mukaan!

Avoin yliopisto on mahdollisuus uutta uraa etsiville, ammattitaitoaan kehittäville, yleissivistystä kaipaaville ja yliopisto-opinnoista kiinnostuneille. Joustavat ja monimuotoiset opiskelutavat mahdollistavat opiskelun esimerkiksi työn ohella. Haasta itsesi - Avoin yliopisto on juuri sinua varten!

Tutkinnon jälkeen hankitun koulutuksen merkitys kasvaa jatkuvasti, kun työelämä ja sen asettamat vaatimukset muuttuvat yhä nopeammin. Jotta vauhdissa pysyy mukana, kannattaa omaa ja organisaation osaamista päivittää säännöllisesti. Juuri tätä varten on Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy.

HY+:sta saat täydennyskoulutusta muun muassa johtamisesta, viestinnästä, opetusalasta, hyvinvoinnista ja ympäristöstä sekä ohjauksesta ja valmennuksesta. Voit myös pyytää meiltä apua organisaatiosi koulutustarpeiden sekä kehittämiskohteiden selvittämiseen. Asiakaskohtainen koulutus on mainio mahdollisuus kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte olla huippuosaajia.

Ammatillista osaamistasi voit syventää myös suorittamalla jatkotutkinnon. Helsingin yliopisto tarjoaa eurooppalaisena huippuyliopistona monipuoliset mahdollisuudet väitellä tohtoriksi tai suorittaa lisensiaatin tutkinto. Tohtorikoulutusta varten yliopistossa toimii neljä tutkijakoulua, joissa on yhteensä 32 tohtoriohjelmaa. Tohtorin tutkintoon kuuluu tutkimustyön lisäksi oman tieteenalan opintoja sekä työelämään valmentavaa koulutusta ja uraohjausta.