Mikä alumni?

Oletko opiskellut tai työskennellyt Helsingin yliopistossa? Tervetuloa alumnijoukkoomme! Kaikki Helsingin yliopistossa tutkinnon suorittaneet henkilöt, vaihto-opiskelijat sekä työntekijät ovat yliopiston alumneja. Yhdessä olemme Suomen suurin asiantuntijaverkosto. Mukana meitä on jo 30 000.

Ilmoittaudu Helsingin yliopiston alumniksi!

Pysy skarppina lukemalla tiedeuutisia, verkostoidu monialaisesti tapahtumissa, syvennä osaamistasi täydennyskoulutuksessa, jaa kokemuksiasi uusille opiskelijoille ja osallistu mielenkiintoisiin tapahtumiin. Kaikki Helsingin yliopiston alumnit voivat hyötyä yliopiston alumnipalveluista, joita on esitelty näillä verkkosivuilla. Alumnina voit valita itsellesi sopivan tavan osallistua – uutiskirjeen vastaanottajana kuulet yliopistomaailman uutisista, tapahtumiin osallistumalla voit ottaa aikaa itsellesi tai voit lähteä mukaan kehittämään alumnitoimintaamme.  Yhdessä voimme lisätä yliopiston vaikuttavuutta, tarjota entistä laadukkaampaa opetusta ja tuottaa yhä monipuolisempaa tutkimusta. Mitä suurempi alumniyhteisö, sitä vahvempi yliopisto.

Luo yhteys yliopistoon helposti ilmoittautumalla Helsingin yliopiston alumniksi.

Liity Alumniyhdistykseen!

Jos haluat lisäksi osallistua aktiivisemmin yhdistystoimintaan ja olla mukana rakentamassa yliopiston menestystarinaa, voit liittyä Helsingin yliopiston Alumniyhdistykseen! Yhdistyksen jäsenenä pääset mukaan asiantuntijaverkostoon, joka tarjoaa tukea urallesi, tärkeitä kontakteja sekä uusia ystävyyksiä. Yhdistyksen jäsenille on tarjolla ainutlaatuista poikkitieteellistä ohjelmaa, joka koostuu seminaareista, luennoista, matkoista ja juhlista. Jäsenetuihin kuuluvat lisäksi muun muassa liikunta- ja lounasedut Unisportilla ja Unicafessa, erilaiset kirja- ja lehtitarjoukset sekä Yliopisto-lehden vuosikerta.

Katso lisätietoja Alumniyhdistyksestä →