Avoimen yliopiston lahjakortti uusille alumneille

Eri-ikäisiä ihmisiä pyramidi-muodostelmassa.

Oppiminen ei pääty valmistumiseen. Helsinki Alumni -yhteisö tarjoaa sinulle monipuolisia mahdollisuuksia syventää osaamistasi tai inspiroitua uudesta tiedosta.

Kaikki aikavälillä 13.1.-31.3.2020 Helsinki Alumni -yhteisöön liittyvät uudet alumnit saavat lahjaksi yhden vapaavalintaisen Avoimen yliopiston kurssin.

Liity alumniyhteisöön täällä

Saat liittyessäsi alumniksi kiitos-viestin, jossa on koodi, jolla voit lunastaa kurssin itsellesi. Koodi on voimassa vuoden 2020 loppuun asti. Voit halutessasi ilmoittautua vielä kevään 2021 kursseille, kunhan ilmoittaudut kurssille ennen 31.12.2020.

Koodi on henkilökohtainen eikä sitä saa jakaa muille. Ilmoittautuminen tapahtuu opinto-ohjelmasta. Ilmoittautuja täyttää ilmoittautumislomakkeen ja hyväksyy ilmoittautumiseen liittyvät ehdot. Maksu-sivulla tulee näkyville kohta, johon täytetään lahjakortin koodi.

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä alumni(at)helsinki.fi.

Avoin yliopisto

Helsingin yliopiston Avoin yliopisto avaa kaikille mahdollisuuden yliopisto-opintoihin. Opinnot ovat joustavia, ja pedagogiset ratkaisut tukevat oppimista. Opiskelijat hyötyvät opinnoissaan toistensa erilaisista taustoista ja kokemuksista. Avoimen yliopiston opinnot suunnitellaan siten, että ne on mahdollista suorittaa työn ohessa. Monet opinnot voi suorittaa kokonaan paikasta riippumattomina verkko-opintoina.

Saamasi kurssi on vapaavalintainen. Tutustu Avoimen yliopiston kurssivalikoimaan täällä.

Jat­ku­va op­pi­mi­nen – ke­hi­tä osaa­mis­ta­si

Helsingin yliopistossa on tutkintoon johtavien koulutusten lisäksi tarjolla paljon kaikille avointa opetusta ja joustavia itseopiskelumahdollisuuksia. Monipuolisen tarjontamme avulla hankit itsellesi lisäkoulutusta, edistät ammatillista kehittymistäsi tai vain opiskelet sinua kiinnostavia asioita. Jatkuvan oppimisen mahdollisuuksia on tarjolla avoimina verkkokursseina eli MOOC:eina (Massive Open Online Courses), Avoimen yliopiston kursseina ja täydennyskoulutuksena sekä lukuisina tapahtumina Tiedekulmassa ja yliopiston kampuksilla.

Tutustu jatkuvaan oppimiseen