Alumniliikunta kevät ja syksy 2016

SYKSY 2016

Tiedotamme syksyn liikuntatunneista lisää elokuun aikana.

KEVÄT 2016

UniSport on valinnut alumneille kaksi suosittua viikkotuntia keväälle 2016. Pilates herättelee aisteja maanantaisin ja niska-selkä -tunnit rentouttavat viikon päätteeksi perjantaina.

Pilates

Aika: Alkaen ma 7.3. klo 12.50-13.50. Muista saapua tunnille ajoissa, ovet suljetaan tasan 12.50 eikä myöhästyneitä päästetä sisälle.

Pilates on kehonhuoltomenetelmä, jossa vahvistetaan keskivartalon lihaksia pilates-harjoitteiden avulla ja hengitykseen keskittyen. Tavoitteena on parantaa ryhtiä ja kehonhallintaa sekä vaikuttaa kehon lihastasapainoon vahvistamalla heikkoja ja pidentämällä kireitä lihaksia. Pilates-liikkeissä painottuu tarkkuus, keskittäminen, kontrolli ja hallittu hengitys. Tunti sopii sekä aloittelijoille että lajia aikaisemmin harrastaneille. Tunnilla ei tarvitse kenkiä. Mukaan tarvitaan joustavat liikuntavaatteet.

Ohjaaja: Marjo Salomaa
Paikka: UniSport Porthania, Musiikkiliikuntasali, Yliopistonkatu 3, Helsinki.
Hinta: UniSportin tunnit voi maksaa joko kertamaksuna (9 € / tunti) tai voimassaolevalla kausikortilla.

Varaukset: Jäsenetuna alumnit voivat tehdä ennakkovarauksen viikkotunneille useita viikkoja etukäteen UniSportin Porthanian asiakaspalveluun puh. 029 412 2563. Kerro olevasi Alumniyhdistyksen jäsen jo puhelun alussa. Jos haluat varata tunnin verkossa, voit tehdä sen ainoastaan 7 päivää etukäteen. Tämä vaati voimassaolevan kausikortin.

Niska-selkä

Aika: Alkaen pe 11.3. klo 15.55-16.55. Muista saapua tunnille ajoissa, ovet suljetaan tasan 15.55 eikä myöhästyneitä päästetä sisälle.

Niska-hartiaseudun ja selän lihaksia vahvistava ja vetreyttävä tunti, jossa tavoitteena on rentouttaa jumiutuneita lihaksia ja lisätä niska-hartiaseudun liikkuvuutta sekä ennaltaehkäistä tämän alueen vaivoja. Tunti sopii kaikille, erityisesti kevyemmästä liikunnasta pitäville ja niska-hartiaseudun sekä selän alueen vaivoista kärsiville. Mukaan tarvitaan joustavat liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät, hikipyyhe ja juomapullo.

Ohjaaja: Kirsi Ketola
Paikka: UniSport Porthania, Musiikkiliikuntasali, Yliopistonkatu 3, Helsinki.

Varaukset: Jäsenetuna alumnit voivat tehdä ennakkovarauksen viikkotunneille useita viikkoja etukäteen 19.1.2016 alkaen. Varaukset tehdään UniSportin Porthanian asiakaspalveluun puh. 029 412 2563. Kerro olevasi Alumniyhdistyksen jäsen jo puhelun alussa. Jos haluat varata tunnin verkossa, voit tehdä sen ainoastaan 7 päivää etukäteen. Tämä vaati voimassaolevan kausikortin.