Alumnien Kirjaklubi: Myrsky vodkalasissa - Arto Mustajoki 23.2.2017

Tervetuloa HY:n alumnien Kirjaklubiin!

Ensimmäisessä Kirjaklubissa keskustellaan muun muassa siitä, voiko Venäjää ymmärtää ja miten naapurissa suhtaudutaan maailmaan. Tule kuuntelemaan ja vaihtamaan ajatuksia Venäjän lisäksi yliopistosta, tieteestä, urheilusta ja politiikan ilmiöistä venäjän kielen ja kirjallisuuden emeritusprofessori Arto Mustajoen kanssa! Mustajoki esittelee teemoja Myrsky vodkalasissa (Gaudeamus 2016) -uutuusteoksensa pohjalta. Osioiden välissä yleisöllä on mahdollisuus kysymyksiin ja kommentteihin. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Myrsky vodkalasissa -kirjoituskokoelmaan on koottu Mustajoen uran varrelta kantaa ottavia ja hauskoja pohdintoja Suomesta, Venäjästä sekä urheilun ja tieteen areenoilta.  Tutustu teokseen tarkemmin täällä!

Tilaisuus on avoin kaikille Helsingin yliopiston entisille ja nykyisille opiskelijoille ja henkilökunnalle. Mukaan mahtuu 30 alumnia ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea! Ilmoittaudu mukaan nyt!

Alumnina sinulla on myös mahdollisuus tilata teos Helsingin yliopiston kustantamo Gaudeamukselta tarjoushintaan 22 € (ovh 28 €) ja ilman postikuluja osoitteesta tilaukset@gaudeamus.fi. Mainitse tilauksen yhteydessä tarjoustunnus VODKA. Kirjan mukana toimitetaan lasku, ei postikuluja eikä laskutuslisiä. Alumnitarjous on voimassa 28.2. asti.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Helsingin yliopiston alumnipalvelut  ja Helsingin yliopiston Gaudeamus-kustantamo.

Myrsky vodkalasissa