HPRC:n tapahtumat syksyllä 2023

Tervetuloa Helsinki Practice Research Centren (HPRC) syksyn 2023 tapahtumiin kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisesta tutkimuksesta!

Syksyllä jatkuvat Practice Research Talks, International Doctoral Practice Research Seminar sekä Uudenmaan sosiaalialan osaamiskeskus Soccan ja Uudenmaan Praksis-verkoston kanssa järjestettävät erityisesti asiakastyössä toimiville ammattilaisille suunnatut Sosiaalityön tutkimusaamukahvit.

HPRC:n tilaisuudet ovat avoimia kaikille tutkimuksesta kiinnostuneille.

Käytäntötutkimuksen päivä ja Sosiaalityön tutkimusaamukahvit on kohdennettu erityisesti käytännön toimijoille, kuten hyvinvointialueiden asiakastyössä toimiville ammattilaisille, johdolle, asiantuntijoille ja kehittäjille.

Practice Research Talks -webinaarit ja International Doctoral Practice Research Seminar on suunnattu myös kansalliselle ja kansainväliselle tutkimusyhteisölle ja näissä tilaisuuksissa käymme keskustelua tutkimuksesta englanniksi. Toivotamme tapahtumiin tervetulleiksi myös muiden korkeakoulujen ja järjestöjen edustajat.

27.10. klo 9–10.00 Tutkimusaamukahvit
Tietojärjestelmät ja tiedolla johtaminen sosiaalipalveluissa, Samuel Salovaara, yliopisto-opettaja, väitöskirjatutkija, Lapin yliopisto

10.11. at 10.00-11.30 EET  Practice Research Talks/ webinar The epistemic value of anger in social work Apulaisprofessori Merete Monrad Aalborgin yliopistosta

15.11. at 11–13.00 EET   International Doctoral Practice Research Seminar/ webinar

24.11. klo 9–10.00 Tutkimusaamukahvit
Vaikuttavuuden arviointi sosiaalityössä, Elina Aaltio, tutkijatohtori, Helsingin yliopisto, erikoistutkija, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Save the date! Kolmas käytäntötutkimuksen päivä 18.1.2024 klo 12-15.30. Tarkempaa tietoa päivitetään lähempänä ajankohtaa.

Lisätietoja

Tilaisuuksien tarkemmat ohjelmat ja osallistumislinkit päivittyvät HPRC:n verkkosivuille lähempänä tapahtumia.

Käytäntötutkimuksen päivä/ Dagen för praktikforskning, Practice Research Talks, International Doctoral Practice Research Seminar:

Helsinki Practice Research Centre

Sosiaalityön tutkimusaamukahvit: