Varaa tila ja järjestä tapahtuma

Helsingin yliopiston tiloista löydät tapahtumallesi sopivan tilan. Tiloja on neljällä kampuksella yhteiskehittämisen työtiloista 600 hengen auditorioon. Myös tutkimusasemien tiloja ympäri Suomea voi varata yhteistyökumppaneiden tapahtumiin.

Miten järjestän tapahtuman?

Helsingin yliopistossa järjestetään päivittäin tilaisuuksia ja tapahtumia yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Tiedekulman ohjelma,  museot - LUOMUS, Yliopistomuseo, ja yhteistyökumppanina Heureka -, kirjastot, observatorio, VOX Helsinki, Pecha Kuchat, Hyvä yhteiskunta Master Class, luennot ja seminaarit ovat esimerkkejä yhteistyössä järjestetystä ohjelmasta ja tilaisuuksista. Ota yhteyttä haluamaasi yhteistyötahoon ja tule järjestämään tapahtuma kanssamme!

Ota yhteyttä yliopiston viestintä ja yhteiskuntasuhteet -yksikköön, jos et heti löydä oikean henkilön yhteystietoja.

Miten vuokraan tilan?

Yliopiston opetustilojen vuokraaminen

Yliopiston opetustiloja voidaan vuokrata yritysten, tiedeyhteisöjen sekä julkisten ja yleishyödyllisten yhteisöjen, yhdistysten ja kansalaisjärjestöjen käyttöön. Tiloja ei vuokrata puoluepoliittisiin tai uskonnollisiin tilaisuuksiin eikä suoraan yliopiston kanssa kilpailevaan kaupalliseen toimintaan kuten maksulliset koulutukset, seminaarit, valmennuskurssit tms.

Vuokrattavien opetustilojen esittely
Opetustilojen esittelysivustolta löytyy tieto paikkamäärästä, varustuksesta sekä hintaluokka.

Tilavuokran hinta
Hinnasto määräytyy kiinteistöjen normaalin aukioloajan mukaan. Hinta määräytyy täysien tuntien perusteella ja vähimmäisveloitus on 2 tuntia. Veloitus perustuu tilan neliömääriin, ei paikkamääriin.

Mitä hintaan sisältyy?
Tilavuokraan sisältyy vahtimestarityö kiinteistöjen normaalina aukioloaikana, ylimääräisestä vahtimestarityöstä laskutetaan erikseen. Aukioloaikojen ulkopuolelle tehtäviin varauksiin haetaan lupa ylivahtimestarilta. Salisivuilla luetellut av-varusteet kuuluvat tuntihintaan.

Vuokrausajankohdat
Tiloja vuokrataan lähinnä rakennuksen aukioloaikoina tasatunnein. Rakennusten aukioloajat >>

Yliopiston opetustiloja voidaan vuokrata vain kuluvalle lukukaudelle. Seuraavalle lukuvuodelle varauksia pystytyään tekemään edeltävästä kesäkuusta alkaen, eli kesäkuussa 2015 voi tehdä varauksia lukuvuodelle 2015-2016. Päärakennuksen ja Porthanian tiloja ei vuokrata yliopiston avajais- tai vuosipäivinä.

Vapaan ajan etsiminen
Varausjärjestelmässä voi kirjautumatta selata varattavien tilojen lukujärjestyksiä ja etsiä vapaita aikoja.

Tarjoilun järjestäminen
Tarjoilun tilaisuuksiin voi tilata kiinteistössä toimivalta ravintolalta joko ravintolatilatiloihin, kokoustiloihin, aulaan tai vastaavaan. Opetustiloissa ei saa järjestää tarjoilua. Omia eväitä ei sallita.
Unicafe

Näyttelyjen järjestäminen
Yliopiston tiloissa voidaan järjestää näyttelyjä tarkoitukseen sopivilla paikoilla. Lupa haetaan ylivahtimestarilta.

Varauksen peruuttaminen
Varauksen peruutus on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuuden alkua. Jos tilaisuuden peruu myöhemmin, veloitetaan koko tilaisuuden summan.

Tilavarauksen yhteystiedot
Varauksia voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse. Yliopiston Timmi-tunnukset omaava henkilö voi tehdä varaustoiveen varausjärjestelmässä sähköisen varaushakemuksen avulla.
Tilavaraus: 02941 24500 (kello 9-15), tilavaraus@helsinki.fi
Kumpula: Chemicum 02941 50472, Exactum 02941 51505, Physicum 02941 50609, salivaraus-physicum@helsinki.fi
Meilahti: 02941 40290
Siltavuorenpenger: 02941 29640, tilat-siltavuori@helsinki.fi