Korkeatasoinen tutkimusympäristö Suomen Akatemian tutkijatehtävien hakijoille

Valtiotieteellinen tiedekunta tarjoaa monitieteisen ja korkeatasoisen tutkimusympäristön kilpaillulla tutkimusrahoituksella työskenteleville tutkijoille.

Jos haluat hakea tutkijan henkilökohtaista rahoitusta Suomen Akatemiasta työskennelläksesi Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa, ota hyvissä ajoin yhteyttä tutkimustasi lähinnä olevan tieteenalan tai tutkimusyksikön yhteyshenkilöön.

Kun olet saanut tieteenalan tai tutkimusyksikön puollon, voit hakea varsinaista suorituspaikan sitoumusta tieteenalalinjan tai tutkimusyksikkölinjan johtajalta. Sitoumusta tulee hakea viimeistään kaksi viikkoa ennen rahoitushaun päättymistä. Linjan johtaja ohjaa sinut tiedekunnan projektikirjanpitäjien puheille. Projektikirjanpitäjä voi auttaa sinua hallinnollisissa ja käytännöllisissä asioissa - apua saat esimerkiksi budjettisi laadinnassa.

Tiedekunnan tieteenalat ja tutkimusyksiköt yhteyshenkilöineen:

Tieteenalalinjan johtaja: varadekaani Juri Mykkänen

Tutkimusyksikkölinjan johtaja: varadekaani Petri Ylikoski