Opetusapteekkien perehdytyspäivä

31.8.2017
Opetusapteekkien harjoitteluvastuuhenkilöille järjestetään perehdytyspäiviä

Perehdytyspäivä järjestetään vuorovuosin vuorovuosin Helsingin yliopistossa ja Itä-Suomen yliopistossa. Vuonna 2017 päivä järjestettiin Helsingin yliopistossa.

Koulutuspäivän tarkoituksena on perehdyttää osallistujat opetusapteekkiharjoittelujaksojen tavoitteisiin, opiskelijoiden odotuksiin ja kokemuksiin, koulutusyksiköiden käytänteisiin sekä erilaisiin työkaluihin hyvän ohjaamisen ja opiskelijan oppimisen edistämiseksi.

Koulutuspäivä on suunnattu erityisesti uusille opetusapteekkien harjoitteluvastuuhenkilöille, mutta kaikki oppilaan ohjauksesta kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita.

Tilaisuus on maksuton. Osallistujat kustantavat itse matkat ja ruokailun.

Perehdytyspäivän järjestävät yhteistyössä Helsingin yliopiston farmasian tiedekunta, Itä-Suomen yliopiston farmasian laitos ja Åbo Akademi Farmaci.

Perehdytyspäivään voi osallistua myös etäyhteydellä. Toivotamme osallistujat lämpimästi tervetulleiksi!

Lisätiedot:
katja.pitka(at)helsinki.fi