Aarresaari tarjoaa töitä myös suomea tai ruotsia osaamattomille

Aarresaaren verkkopalvelussa on kuluvana vuonna välitetty jo 7 500 työ-, harjoittelupaikka- ja opinnäytetarjousta. Töitä on tarjolla myös suomea tai ruotsia taitamattomille.

Työtä etsivät opiskelijat ja vastavalmistuneet seuraavat Aarresaari.net-palvelun tarjontaa aktiivisesti. Tammi-syyskuussa 2016 sivustolla käytiin 3,3 miljoonaa kertaa. Työ-, harjoittelupaikka- ja opinnäytetarjouksia välitettiin 7 500. Käyttäjiä palvelulla on yli 210 000.

Paikkatarjonta vaihtuu tiuhaan. Suurimmillaan tarjonta ja kävijämäärät ovat helmikuisin, kun yliopisto-opiskelijat etsivät harjoittelu- ja kesätyömahdollisuuksia.

Töitä tarjolla ulkomaalaisille opiskelijoille

Ulkomaalaisen opiskelijan ohuet verkostot suomalaisessa työelämässä sekä työpaikkojen kielitaitovaatimukset vaikeuttavat työnhakua. Aarresaari.netissä työnantaja voi paikkaa jättäessään ilmaista, mikäli suomen tai ruotsin kielen taito ei ole edellytys tehtävässä. Esimerkiksi lokakuun alussa tällaisia paikkatarjouksia on ollut välityksessä yli 60.

Aarresaari.net on yliopistojen yhteinen verkkopalvelu, joka tarjoaa työnantajalle vaivattoman kanavan yliopisto-opiskelijoiden tavoittamiseen. Yhdellä ilmoituksella työnantaja saa näkyvyyttä eri yliopistojen ja eri alojen opiskelijoiden keskuudessa. Palvelu on maksuton ja rekisteröitymättä kaikkien työnantajien käytettävissä.

Aarresaaren tiedote asiasta.

Lisätietoja:
Jan Kraufvelin, Aarresaari-verkoston koordinaattori, Åbo Akademi 
p. +358 505365886, sähköposti: koordinaattori@aarresaari.net