Valko-Venäjän vaalit ja poliittinen tilanne

Tutkijamme seuraavat poliittista ja yhteiskunnallista tilannetta Valko-Venäjän elokuun 2020 presidentinvaalien ympärillä. Ota yhteyttä, jos kaipaat haastateltavaa.

Professori Vladimir Gel'man on Venäjän politiikan tutkija, joka keskittyy etenkin poliittisen valtajärjestelmän dynamiikkaan, poliittisiin instituutioihin, hallinnon ja johtamisen tutkimukseen sekä vaaleihin, polittisiin puolueisiin ja protesteihin.
p. 050 318 5701 (kielet: venäjä, englanti)
vladimir.gelman@helsinki.fi

Tohtorikoulutettava Kristiina Silvan on poliittisen historian tohtorikoulutettava, jonka väitötutkimus käsittelee hallituksen ohjauksessa toimivia venäläisiä ja valkovenäläisiä nuorisojärjestöjä ja aktivismia. Silvan toimii myös tutkijana Ulkopoliittisessa instituutissa erityisalanaan Venäjän ja Valko-Venäjän sisäpolitiikka ja yhteiskunnalliset liikkeet sekä Keski-Aasian maiden politiikka ja yhteiskunta.
p. 09 432 7754 (kielet: suomi, englanti)
kristiina.silvan@helsinki.fi

Tohtorikoulutettava Roman Urbanowicz käsittelee sosiaali- ja kulttuuriantropologian väitöstutkimuksessaan valkovenäläisten nuorten käsityksiä omasta ja maansa tulevaisuudesta.
(kielet: venäjä, puola, valkovenäjä, englanti)
roman.urbanowicz@helsinki.fi

Tutkijatohtori Margarita Zavadskaya on keskittynyt vaalikäytäntöihin, vaikuttamiseen ja vilppiin sekä demokratian ja hyvän hallinnon toteutumiseen Venäjällä ja muissa Neuvostoliiton jälkeisissä yhteiskunnissa.
p. 050 329 7066 (kielet: venäjä, englanti)
margarita.zavadskaya@helsinki.fi