UUSINTA UUTTA: CYBER SECURITY BASE -TIETOTURVAMOOC

Arjen verkottuessa olemme yhä riippuvaisempia tietojärjestelmistä – ja asiantuntijoista, jotka varmistavat että datamme on turvassa.

Cyber Security Base MOOC on Helsingin yliopiston ja F-Securen yhteinen vastaus tietoturvaosaamisen lisääntyvään tarpeeseen. Lokakuussa alkava verkkokurssi on tarkoitettu it-osaajille, jotka haluavat kehittyä alalla yhdessä sen huippujen kanssa. Se on avoin myös kaikille muille aiheesta kiinnostuneille.

Luvassa on oikeasti uudenlaista, maailmanluokan opetusta ja oppimista!

Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston johtaja Jaakko Kurhila on yksi moocin alullepanijoista. Hän kannustaa kaikkia ennakkoluulottomaan osallistumiseen.

– Tietoturva on tulevaisuuden ala, josta jokaisen it-alalla työskentelevän kannattaisi olla kiinnostunut. Suomi kuuluu sen edelläkävijämaihin. Helsingin yliopiston ja F-Securen yhteistyö on erityisen hedelmällistä yhteistyötä, jota tiedeyhteisön ja työelämän välille tarvitaan. Luvassa on oikeasti uudenlaista, maailmanluokan opetusta ja oppimista!

Englanninkielinen kurssi on opiskelijan valinnoista riippuen 2-10 opintopisteen laajuinen. Se on osa Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen valinnaisia opintoja. Avoin yliopisto tallentaa suoritetut opintopisteet yliopiston opintosuoritusrekisteriin.

Kurssi alkoi kick off -tilaisuudella Helsingissä tiistaina 25.10.2016.
Katso tilaisuuden tallenne

Lue lisää moocista ja tilaa sähköinen uutiskirje

Lue myös:
F-Security ja Helsingin yliopisto käynnistävät yhteisen tietoturva-alan mooc-kurssin

Lue lisää aiheesta: Talous & yhteiskunta