Uusi opiskelija, suorita tutkintosi kaksikielisesti!

Aloitatko opintosi oikeustieteellisessä tiedekunnassa syksyllä 2017? Oletko suomenkielinen ja haluatko parantaa ruotsin kielen taitoasi? Pidätkö haasteista? Haluaisitko suorittaa kaksikielisen oikeusnotaarin tutkinnon? Työnantajat tarvitsevat juristeja, jotka osaavat suomea ja ruotsia.

Syksyllä 2017 opintonsa aloittaville opiskelijoille on tarjolla mahdollisuus suorittaa kaksikielinen oikeusnotaarin tutkinto (suomi–ruotsi, ruotsi–suomi). Kaksikielinen oikeusnotaarin tutkinto on suoritettavissa Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan antamassa koulutuksessa Helsingissä ja Vaasassa. Ohjelmaan mukaantulon edellytyksenä ei ole hyvä ruotsin kielen taito, sillä opiskelijan kielitaito kehittyy opintojen edetessä. Tutkintoon sisältyy ylimääräistä, valinnaisiin opintoihin sijoittuvaa kielitukea koko ohjelman ajan.

Kaksikielisen oikeusnotaarin tutkinnon suorittaminen onnistuu parhaiten, jos heti ensimmäisen opintovuotesi ensimmäisinä päivinä ilmoittaudut opiskelijaksi kaksikieliseen oikeusnotaarin tutkinto-ohjelmaan nettilomakkeella. Suomenkielisille opiskelijoille tarkoitetut ruotsin kielen taidon kehittymistä tukevat kurssit alkavat heti syksyn alussa. Niille pääsee mukaan nopealla ilmoittautumisella. Ilmoittaudu myös kaikille ruotsinkielisille ensimmäisen vuoden kursseille.

Lue lisää aiheesta: Talous & yhteiskunta