Merkkipäiväkeräyksen perustaminen

Merkkipäiväkeräyksen perustaminen on helppoa ja vaivatonta. Autamme valitsemaan sopivan kohteen lahjoituksille, räätälöimme kanssasi sopivan viestin juhlakutsuun ja kerromme, miten pystyt seuraamaan merkkipäiväkeräyksesi etenemistä.

Lah­joi­tuk­sen koh­de

Voit valita lahjoitusten kohteen useista jo olemassa olevista rahastoista tai perustaa oman merkkipäiväkeräyksesi haluamaasi tarkoitukseen. Esimerkkejä olemassa olevista rahastoista, jotka tukevat kyseisten alojen opiskelijoita ja tutkijoita, ovat vaikka humanististen tieteiden rahasto tai lääketieteen rahasto. Kansalliskirjaston kulttuuriperintörahasto puolestaan kartuttaa yhteistä kirjallista kulttuuriperintöämme. Tutustu kaikkiin rahastoihimme täällä.

Jos et löydä sinulle mieleistä rahastoa, autamme mielellämme löytämään merkkipäivälahjoituksillesi sopivan kohteen. Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi omaan erityiseen tarkoitukseen, voidaan tieteenalarahastojen osaksi perustaa myös oma nimikkorahasto. Tämän muistomerkin perustaminen on mahdollista, kun keräykseesi on kertynyt varoja vähintään 2 000 euroa.

Toi­mi näin

Jos haluat perustaa merkkipäiväkeräyksen kanssamme, ota yhteyttä yhteyspäällikköihimme. Autamme sinua valitsemaan kohteen ja laatimaan viestin lahjoittajillesi sekä perustamme sinulle halutessasi oman merkkipäiväkeräyssivun. Raportoimme myös rahaston karttumisesta ja varojen käytöstä sekä autamme sinua kiittämään keräykseesi lahjoittaneita.

Merkkipäiväkeräyksen perustajana olet myös tervetullut lahjoittajayhteisöömme Kirahviklubiin.

Yhteyspäällikkömme tavoitat: lahjoittajasuhteet(at)helsinki.fi tai p. 029 41 21650. Voit lähestyä meitä myös postitse: Yhteiskuntasuhteet, PL 53 (Fabianinkatu 32), 00014 HELSINGIN YLIOPISTO.