Yle kuvaa jälleen uutta Kandit-sarjaa kesällä 2018

Viime kesänä kuvatut jaksot nähdään alkuvuodesta 2018, ja seuraavan kauden esiintyjät ovat jo haussa.

Viime kesänä kuvatussa Ylen Kandit-sarjassa esiintyy kolme eläinlääketieteen opiskelijaa, Maija Vesterinen, Mathilda Sjöholm ja Veera Haukijärvi. Kaksi viimeksi mainittua ovat Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoita ja Maija Vesterinen opiskelee Eesti Maaülikoolissa Tartossa. 

Mathildaa kuvattiin kesätyöpaikassaan Keravan Evidensiassa, ja Veera ajoi ympäri Kainuuta kuvausryhmä kintereillään tukikohtanaan Suomussalmi. Maija puolestaan työskenteli Karstulassa, Keski-Suomessa.

Tv-kuvaukset kestivät kesän aikana kaikkien osalta noin kolme viikkoa, ja ohjelmassa tullaan näkemään heitä niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

– Mun mielestä näissä telkkarikuvauksista on ollu ihan mielettömän mahtavaa olla mukana. En ole kokenu tätä mitenkään oikeestaan missään tilanteessa työtä vaikeuttavaksi asiaksi. Ja tämä on ihan mielettömän hyvä muisto, sanoo Veera Haukijärvi.

Vaikka viime kesänä kuvattu Kandit-sarja nähdään televisiossa vasta helmi–maaliskuussa 2018, Yle etsii jo nyt uusia eläinlääketieteen kandeja ensi kesän kuvauksiin. Lisätietoja saa ohjelman tuottaja Esa Viherältä.