Tervetuloa lukuvuoden avajaisiin maanantaina 2.9. klo 12.15!

Helsingin yliopiston rehtorilla on ilo kutsua Helsingin yliopiston opiskelijat, henkilökunta ja yliopiston ystävät uuden lukuvuoden 2019-2020 avajaisiin maanantaina 2.9. klo 12.15. Vanhalla ylioppilastalolla (Mannerheimintie 3).

Avajaisjuhlan ohjelmassa on rehtori Jari Niemelän avajaispuhe sekä henkilökunnan ja ylioppilaskunnan tervehdykset, jotka pitävät Helsingin yliopiston Tieteentekijät ry:n hallituksen puheenjohtaja Tommi Kokkonen sekä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Laura Wathén.

Avajaisten jälkeen pidetään ekumeeninen jumalanpalvelus Vanhassa kirkossa (Lönnrotinkatu 6) ja tunnustukseton tilaisuus Rake-salissa (Bulevardi 2). Jumalanpalveluksen ja tunnustuksettoman tilaisuuden jälkeen on kahvitarjoilu Vanhalla ylioppilastalolla.

Lukuvuoden avajaisia on mahdollista seurata suorana lähetyksenä.

 

Avajaiskarnevaalit alkaen klo 14

 

Avajaiskarnevaaleja juhlitaan jo 29. kerran keskustakampuksella klo 14-18. Karnevaalit järjestävät Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY), opiskelijajärjestöt, Helsingin yliopisto ja Tiedekulma.

Tule tutustumaan järjestöjen toimintaan, ylioppilaskuntaasi ja yliopiston toimijoihin, kartuta haalarimerkkikokoelmaasi ja fiilistele musiikkia, hyvää meininkiä ja monipuolista oheisohjelmaa päärakennuksessa, Porthaniassa, Tiedekulmassa sekä rakennusten edustalla Fabianin- ja Yliopistonkaduilla.

Avajaiskarnevaalit Facebookissa