Opiskele Avoimessa keväällä 2016!

11.11.2015
Ilmoittautuminen Avoimen yliopiston kevään opintoihin on käynnissä.

Keväällä 2016 alkaa monia opintokokonaisuuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja, muun muassa

• verkko-opintoina erityispedagogiikan, kasvatustieteiden (yleinen ja aikuiskasvatustiede), ravitsemustieteen, sosiologian, tietojenkäsittelytieteen ja valtio-opin perusopinnot (25 op)
  • Etnografia-seminaari (5 op)
  • Johdatus oikeustieteeseen (3 op)
  • Kehitysmaiden yhteiskuntarealiteetit (5 op).

Tutustu opintotarjontaan oppiaineittain ja opetushaulla.

Vielä ehdit mukaan myös Mooc-kursseille Johdatus yhteiskuntatilastotieteeseen osa 1 ja osa 2, Johdatus kulttuuriperinnön tutkimiseen sekä Johdatus kasvatustieteisiin.

Miten ilmoittaudut?

• Ilmoittaudu opintoihin opinto-ohjelman ilmoittautumislinkistä.
  • Maksa opintomaksu 15 euroa / opintopiste ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.
  • Voit ilmoittautua opintojen alkamiseen saakka, mikäli opinnoissa on tilaa. Ilmoittautumistilanteen näet opinto-ohjelman ilmoittautumislinkistä.
  • Mikäli opintomaksu laskutetaan työnantajalta tai muutoin yrityslaskutuksena, ilmoittaudu opiskelijaneuvonnassa.
  • Avoimen yliopiston yhteistyöoppilaitoksissa (kuten kansanopistoissa ja työväenopistoissa) ilmoittautumisajat ja -käytännöt sekä opintomaksut ja perumisehdot vaihtelevat.

Miten opiskelemaan?
Lisää tietoa ilmoittautumisesta
Opiskelijana opistossa
Yhteistyöoppilaitokset
Opiskelijaneuvonta

Tukea opintojen suunnitteluun

Infotilaisuus kevään opinnoista oli keskiviikkona 11.11.2015.
Infotilaisuuden aineisto (pdf, 46 sivua, 815 kt)

Lue lisää aiheesta: Opetus ja opiskelu