Kesäopiskelu mielessä?

17.5.2016
Löydä omasi kesän 2016 opintotarjonnasta: luentoja, kirjatenttejä, verkkotenttejä ja verkkokursseja. Ilmoittautuminen opintoihin on käynnissä.

Tarjolla on satoja opintojaksoja ja monesta oppiaineesta myös opintokokonaisuuksia. Kesällä on myös uutuuksia sekä teemaluentosarjoja, joita ei järjestetä talvikaudella.

Kesän opinto-ohjelmat
Kesäesite 2016 (pdf, 16 sivua)
Opinto-ohjelmat oppiaineittain ja opetushaun kautta
Miten opiskelemaan?
Opiskelijaneuvonta
Ennakkotietolistaus lukuvuoden 2016–2017 opinnoista

Ilmoittautuminen kesän opintoihin alkaa huhtikuussa

Kesäopintoihin ilmoittaudutaan opinto-ohjelmissa opintojaksoittain. Mikäli haluat suorittaa opintokokonaisuuden, ilmoittaudu jokaiselle alajaksolle erikseen.

Ilmoittautuminen alkaa oppiaineittain porrastetusti:

ti 12.4.

Oikeustieteelliset, bio- ja ympäristötieteelliset, matemaattis-luonnontieteelliset ja maatalous-metsätieteelliset opinnot

ke 13.4.

Valtiotieteelliset ja humanistiset opinnot

to 14.4.

Käyttäytymistieteelliset opinnot

pe 15.4.

Kielet ja teologiset opinnot

• Ilmoittaudu opintoihin opinto-ohjelman ilmoittautumislinkistä.
  • Opintoihin voi ilmoittautua niiden alkamiseen asti. Ilmoittautumistilanteen näet opinto-ohjelman ilmoittautumislinkistä.
  • Opintojen hinta on 15 euroa/opintopiste ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.
  • Huom! Katso kesäyliopistoissa järjestettävien opintojen ilmoittautumisajat ja -käytännöt sekä maksutiedot opinto-ohjelmista.

Oletko Helsingin yliopiston perustutkinto-opiskelija?

• Ilmoittaudu opintoihin opinto-ohjelmasta yliopiston käyttäjätunnusta käyttäen.
  • Rastita ilmoittautumislomakkeeseen tieto läsnäolosta. Tieto tarkistetaan automaattisesti Oodista.
  • Kesän 2016 opetus on sinulle maksuton, jos olet ilmoittautumishetkellä läsnäoleva. Mahdolliset materiaalimaksut peritään myös sinulta. Lisätietoa
  • Huom! Kesäyliopistoissa (mm. Helsingin seudun kesäyliopistossa) järjestettävät opinnot ovat maksullisia.
  • Muista perua ilmoittautuminen, mikäli et osallistukaan opetukseen!

Kesäopetuksen infotilaisuus 7.4.

Tervetuloa verkossa järjestettävään infotilaisuuteen torstaina 7.4.2016 klo 17–18.30!
Infossa kerrotaan opiskelusta Avoimessa yliopistossa, opintoihin ilmoittautumisesta ja opintotarjonnasta. Infossa ei esitellä oppiaineiden sisältöjä; niihin voi tutustua opinto-ohjelmien avulla.

Infoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kysymyksiä voi esittää chatin välityksellä.
Osallistumisohjeet
Kysy opintojen ohjaajilta
Infotilaisuuden aineisto (pdf, 941 kt, 48 sivua)

Lue lisää aiheesta: Opetus ja opiskelu