Tervetuloa Helsingin yliopiston lukuvuoden avajaisiin maanantaina 31.8. klo 12.15!

Helsingin yliopiston rehtorilla on ilo kutsua Helsingin yliopiston opiskelijat, henkilökunta ja yliopiston ystävät uuden lukuvuoden 2020-2021 avajaisiin maanantaina 31.8. klo 12.15 alkaen. Lukuvuoden avajaisia vietetään tällä kertaa virtuaalisena tapahtumana verkossa.

Avajaisjuhlan ohjelmassa on rehtori Sari Lindblomin avajaispuhe sekä henkilökunnan ja ylioppilaskunnan tervehdykset, jotka pitävät Professoriliiton Helsingin yliopiston osaston puheenjohtaja Edward Hæggström sekä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Claes Bergh. Tilaisuuden musiikista vastaa Ylioppilaskunnan Soittajien kvartetti.

Yliopiston lukuvuoden ekumeeninen avajaisjumalanpalvelus sekä tunnustukseton tilaisuus ovat seurattavissa verkossa avajaisjuhlan jälkeen.Avajaisjumalanpalveluksessa saarnaa piispa Kaisamari Hintikka ja tunnuksettomassa tilaisuudessa puheen pitää professori Markku Ollikainen.