Tutustu Avoimen yliopiston opintoihin ja opintotarjontaan Educa-messuilla 25.–26.1.2019.

Educa on Suomen johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma. Vuoden 2019 pääteemana on Opettaminen – viestintää ja vuorovaikutusta. Tapahtumaan osallistuu laaja kattaus alan toimijoita omilla messuosastoillaan. Tämän lisäksi lähes 200 ohjelmanumeroa tarjoaa ajankohtaista tietoa kasvatusalan kentältä. Messuohjelma tapahtuman verkkosivuilla

Educa kuuluu perinteisesti myös Avoimen yliopiston alkuvuoden ohjelmaan. Koulutusasiantuntijamme Nina Dementjeff ja Marja Tiainen ovat jo useana vuonna osallistuneet Educaan Avoimen yliopiston edustajina. Molemmat mainitsevat messujen parhaaksi anniksi mahdollisuuden päästä tapaamaan Avoimen yliopiston opiskelijoita ja opinnoista kiinnostuneita:

Keskustelut opiskelijoiden kanssa ovat antoisia, inspiroivia ja antavat tärkeää palautetta Avoimen yliopiston toiminnasta. Messuilla huomaa, että Avoimella yliopistolla ja sen opintojen eteen tehdyllä työllä on merkitystä.

Nina ja Marja suosittelevat Educaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimisesta ja itsensä kehittämisestä. Marjan, Ninan ja muut edustajamme löydät osastoltamme 6e31. Heiltä saat tietoa tarjoamistamme opintomahdollisuuksista. Voit myös osallistua arvontaan ja voittaa lahjakortin Avoimen yliopiston opintoihin. Nähdään Educassa!