Ovet auki Avoimeen! virtuaalinen infoviikko 31.8.–6.9.2020

Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston lukuvuosi 2020–2021 käynnistetään virtuaalisella infoviikolla 31.8.–6.9.2020. Tietoiskuja ja muuta Avoimessa yliopistossa opiskeluun liittyvää sisältöä julkaistaan viikon mittaan tämän uutissivun alla sekä Facebook-tapahtumassa. Uusi syksy, uudet opinnot. Ole avoin uudelle ajattelulle ja tule mukaan!

Haluaisitko lisätietoa opiskelusta Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa? Pohditko, miten edetä, löytääksesi juuri sinua kiinnostavat opintojaksot tai ilmoittautuksesi mukaan opintoihin? Tai opiskeletko jo Avoimessa, mutta kaipaat lisäneuvoja ja vinkkejä käytännön asioissa?

Tervetuloa aloittamaan uusi lukuvuosi Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa! Avoimessa yliopistossa voit opiskella Helsingin yliopiston opintoja kymmeniltä eri tieteenaloilta. Lukuvuoden alkajaisiksi järjestämme virtuaalisen infoviikon Facebook-tapahtumana sekä verkkosivuillamme. Tapahtumaviikon aikana jaamme päivittäin tietoiskuja opiskelusta Avoimessa yliopistossa sekä opiskelijatarinoita.

Facebook-tapahtumassa pääset myös itse esittämään kysymyksiä tapahtumaviikon mittaan maanantaista perjantaihin (31.8.–4.9.). Kysymyksiisi vastaavat Avoimen yliopiston koulutusasiantuntijat. Kaikki Facebook-tapahtumassa julkaistavat tietoiskut julkaistaan myös tämän uutissivuston alla, jonka sisältö päivittyy infoviikolla joka arkipäivä.

Infoviikon ohjelma

Sisällöt päivittyvät joka päivä ohjelman yhteyteen

Tutustu myös Avoimesti-juttusarjan inspiroiviin opiskelijatarinoihimme, joissa opiskelijamme kertovat omista kokemuksistaan ja opiskelupoluistaan:

Tervetuloa mukaan infoviikolle käynnistämään uusi opintäyteinen lukuvuosi kanssamme!