Ilmoittaudu Think Career -harjoitteluohjelmaan!

Jos kaipaat organisaatioosi uutta näkökulmaa ja ylimääräistä käsiparia, hae mukaan Think Career -harjoitteluohjelmaan!

Ohjelma on Helsingin yliopiston urapalvelujen harjoitteluohjelma työnantajille ja opiskelijoille.  Se on suunnattu erityisesti ensimmäistä harjoittelijaansa palkkaaville pk-yrityksille ja järjestöille, mutta mukaan voi ilmoittautua, vaikka kokemusta jo olisikin. Yliopisto tarjoaa mukaan tuleville työnantajille tukea harjoittelupaikan markkinointiin, harjoittelijan rekrytointiin ja ohjaukseen. Ohjelman sisällössä huomioidaan myös osallistujien toiveet.

Onko organisaatiossanne tekemättömiä projekteja esimerkiksi viestintäasioiden, sosiaalisen median, kansainvälistymisen tai erilaisten käännös- ja selvitystöiden parissa?

Työnantajien aiemmat kokemukset Helsingin yliopiston harjoittelijoista ovat olleet kannustavia:

Saimme käytännössä neljä kuukautta aikaa kouluttaa harjoittelijasta juuri sellaisen ammattilaisen, jonka tarvitsimme. Tämä kaikki onnistui verrattain pienellä kustannuksella.

Käännöstoimisto Apropos Lingua, Vitali Rabotsev

Tehtävinä harjoittelijoilla oli mm. Google Play -arvosteluihin ja sosiaalisen median viesteihin vastaamista sekä sisällöntuottamista kampanjaviesteihin, uutiskirjeisiin ja blogi-postauksiin. Suosittelemme ehdottomasti harjoittelijan palkkaamista!

Digitaalisen median mittauksia tuottava Verto Analytics, Heidi Tukiainen

Harjoitteluohjelman teemana ovat moniosaajat, jotka pystyvät tarttumaan monenlaisiin töihin. Ohjelman ulkopuolelle jäävät professioalat kuten lääketiede ja farmasia sekä tietojenkäsittelytieteen opiskelijat, joille harjoittelupaikkoja on tarjolla runsaasti.

Työnantajien ilmoittautumisaika  jatkuu 2.11.2018 saakka. Harjoittelujaksot käynnistyvät vuoden vaihteen jälkeen työnantajien tarpeiden mukaisesti.

Lisätietoa harjoitteluohjelmasta ja työnantajien ilmoittautumislomake löytyy ohjelman verkkosivuilta. Alustava ilmoittautuminen ei vielä sido työnantajaa mihinkään. Kaikkiin ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Lue lisää:

Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta, eli työnantajalle jää maksettavaksi ainoastaan harjoittelijan palkkakulut.

Lisätiedot: Helsingin yliopiston urapalvelut, employerservices@helsinki.fi tai suunnittelija Miika Mertanen, puhelin: 02941 22920.