Avoin yliopisto Dare to Learn -festivaaleilla

Dare to Learn on Pohjois-Euroopan suurin oppimisen festivaali, jossa Avoin yliopisto edustaa tänä vuonna Helsingin yliopistoa.

Pohjois-Euroopan suurin oppimisen festivaali Dare to Learn järjestetään Helsingissä Korjaamolla 19.9.–20.9.2019. Tapahtuman on kuvattu sisältävän kaksi päivää oppimisen riemua. Avoin yliopisto edustaa paikan päällä Helsingin yliopistoa ja jakaa omalla ständillään tietoa tarjoamistaan jatkuvan oppimisen mahdollisuuksista.

Festivaalin ohjelmisto koostuu osallistavista asiantuntijapuheenvuoroista ja teemoitelluista työpajoista. Kohderyhmänä ovat yritykset, korkeakoulut ja erilaiset oppimisen edelläkävijät niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Yhtenä festivaalin teemoista on tänä vuonna jatkuva oppiminen.  Jatkuvan oppimisen teema herättää innostusta Avoimessa yliopistossa, sillä avoin yliopisto-opiskelu ja kaikki Avoimen yliopiston opintotarjonta perustuu jatkuvalle oppimiselle.

Avoimen yliopiston koulutusasiantuntija Marja Tiainen odottaa festivaaleilta antoisia keskusteluja opinnoista, opiskelusta ja oppimisesta. Avoimen yliopiston ständillä pääsee kohtamaan nykyisiä sekä tulevia Avoimen oppijoita ja jakamaan tietoa monipuolisesta opintotarjonnasta. Kohtaamisten kautta saa myös arvokkaita vinkkejä toiveista sekä tarpeista opintojen suhteen.

– On hienoa huomata, kuinka motivoituneita ihmiset ovat itsensä kehittämisestä. Työllämme on merkitys.

Avoimessa yliopistossa odotetaan festivaaleja innolla! Festivaali on loppuunmyyty, mutta tunnelmia ja kuulumisia pääsee seuraamaan Avoimen yliopiston some-kanavien kautta läpi tapahtuman.

@hyavoin #avoinyliopisto #hyavoin #daretolearn2019