Biotalous on nopeasti kehittyvä ala. Se tarjoaa uudenlaisia ratkaisuja ja auttaa tavoittelemaan vähähiilistä ja resurssitehokasta yhteiskuntaa ja taloutta.

Globaalit markkinat ovat kasvussa ja uusille osaajille ja innovaatioille on kysyntää. Muun muassa metsäteollisuus, kalateollisuus, kiertotalous, jätehuolto, energiantuotanto, kemianteollisuus, maatalous, elintarviketeollisuus, luonnontuoteala ja lääketeollisuus etsivät uusia biotaloudellisia ratkaisuja.

Suomella on hyvät edellytykset olla biotalouden edelläkävijä. Uusiutuvat luonnonvaramme ja teolliset vahvuudet edesauttavat biotalouden kehittämistä.

Tutustu biotalousasiantuntijan osaamissalkkuun ja kokoa opinnoista omaa osaamistasi palveleva opintokokonaisuus!

Osaamissalkku on nimitys laajalle erilaisten opintojaksojen kokonaisuudelle. Salkku sisältää monipuolisesti biotalouden opintojaksoja usean suomalaisen korkeakoulun tarjonnasta. Kaikki opintojaksot toteutetaan verkko-opintoina, mikä mahdollistaa opintojen joustavan suorittamisen. Osaamissalkussa on mukana myös Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston opintoja.

Biotalousasiantuntijan osaamissalkku

Biotalousasiantuntijan osaamissalkku on osa Työelämälähtöinen avoin korkeakouluopetus (AVOT)-hanketta, joka kehittää avointa korkeakouluopetusta vastaamaan paremmin työelämän muuttuviin tarpeisiin.

Kysy lisää biotalousalan osaamissalkusta