Hei Helsingin yliopiston alumni! Haluamme kutsua sinut vastaamaan alumnikyselyyn ja auttamaan meitä kehittämään juuri sinulle sopivaa alumnitoimintaa Helsingin yliopistolla.

Helsingin yliopiston tavoitteena on tulevina vuosina kehittää alumnipalveluita ja palvella entistä paremmin alumnejamme niin Helsingin seudulla kuin Helsingin ulkopuolellakin. Jotta tämä olisi mahdollista, on kaikkien alumnien vastaukset tähän kyselyyn meille erittäin tärkeitä.

Ohessa on linkki alumnikyselyyn, johon vastaaminen vie noin 7-13 minuuttia. Toivomme, että sinulla on aikaa vastata siihen ja jakaa kanssamme omat toiveesi alumnipalveluiden osalta. Olemme myös erittäin iloisia, mikäli sinulla on mahdollisuus välittää oheinen kyselylinkki vanhoille Helsingin yliopiston opiskelukavereillesi ja kollegoillesi.

Kyselyn tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tuloksista raportoidaan siten, ettei yksittäinen vastaaja ole tunnistettavissa. Yhteystietoja voidaan käyttää alumnirekisterin tietojen päivittämiseen.

Voit vastata kyselyyn 4.9.2017 asti täällä!

Lisätietoja: Helsingin yliopiston alumnipalvelut, alumni(at)helsinki.fi.