Mitä kuuluu ruokaturvallisuudelle? Käy vastaamassa kyselyyn

Ruralia-instituutti toteuttaa kansainvälisen hankkeen valmistelun tueksi tarvekyselyn pienimuotoisesta ruokatuotannosta Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla.

Mitä kuuluu ruokaturvallisuudelle?

Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti valmistelee yhdessä Turun yliopiston (UTU), Vaasan yliopiston (UVA), Uumajan yliopiston (UMU) sekä Mittuniversitetetin (MIUN) tutkimusryhmien kanssa EU-hanketta ruokaturvallisuudesta pienmuotoisessa tuotannossa. Suomesta osallistuvat Seinäjoen yliopistokeskuksessa toimivat tutkimusryhmät Anu Hopian (UTU), Timo Mantereen (UVA) ja Gun Wirtasen (HY Ruralia-instituutti) johdolla.

Taustana hankkeelle kartoitetaan alueen elintarvikeyritysten ja -valmistajien ruokaturvallisuuteen liittyviä tarpeita. Siihen tarvitaan apuasi. Käy vastaamassa kyselyyn. Tulokset raportoidaan niin, ettei yksittäistä yritystä voida vastausten perusteella erotella. Jokainen kyselyyn osallistuva yritys/yrittäjä saa halutessaan raportin kyselyn tuloksista. Kysely on auki 5.4. saakka.

Lisätietoja tutkimuksesta antaa Gun Wirtanen (gun.wirtanen@helsinki.fi).

Pääset kyselyyn tästä linkistä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/87392/lomake.html

På svenska: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/87414/lomake.html

 

Lue lisää aiheesta: Luonnontieteet