Lukuvuoden avajaiset ja infotilaisuus Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 4) tiistaina 28.8.2018 klo 15.00-19.00

Ovet auki Avoimeen on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma. Osallistua voi joko koko tilaisuuden ajan tai vain itseään kiinnostavan osuuden puitteissa.

Tarjolla on ohjelmaa tietoiskuista miniluentoihin ja Tiedekulman Fönsteriin levittäytyvät infopisteet. Avoimen yliopiston koulutusasiantuntijat ja opintoneuvojat sekä yliopiston Hakijapalveluiden ja HelpDeskin edustajat ovat infopisteillä tavattavissa koko illan. Voit kipaista kysymässä apua vaikkapa kurssi-ilmoittautumisia ja yliopiston käyttäjätunnuksen aktivointia koskeviin kysymyksiisi. Keskustelemme paikan päällä kanssasi mielellämme myös siitä, millaisia opintoja meillä on tarjolla juuri sinun tarpeisiisi.

Tänä vuonna tilaisuuden erityisteemana on hyvinvointi sillä #oppiminentekeehyvää! Tervetuloa juhlistamaan lukuvuoden aloitusta sekä tutustumaan Avoimen yliopiston tarjoamiin opiskelumahdollisuuksiin.

Ohjelma:

Klo 15.00-19.00 Infopisteet Tiedekulman Fönsterissä ovat auki koko tapahtuman ajan

Klo 16.00-17.00 Opiskeluaiheisia tietoiskuja

• Avoin yliopisto pähkinänkuoressa
  • Opiskelu aikuiskoulutustuella (Koulutusrahasto)
  • Helsingin yliopiston kirjastopalvelut

Klo 17.00-18.15 Miniluentoja kattoteemana hyvinvointi

• Digitalisaatiojohtaja Jaakko Kurhila: Hyvinvointi = opiskelu = hyvinvointi
  • Apulaisprofessori Markus Jokela: Hyvinvoinnin psykologia
  • Professori Minna Huotilainen: Avaa aivosi oppimaan
  • VTT, KTM Maarit Pedak: Riskiviestintä ja homekoulut
  • Avoimen yliopiston varajohtaja, TT Jenni Krapu: Verkostoituminen ja yhteisen hyvän etsiminen - kansainvälisen yhteistyön kehkeytyminen toisen maailmansodan jälkeen kristillisessä ylioppilasliikkeessä

Klo 18.15-19.00 Opiskelun olohuone:

Vapaata keskustelua ja kokemusten vaihtoa muiden opiskelijoiden kanssa. Mahdollisuus tulla mukaan opiskelijayhdistys HYAYOY:n toiminnan kehittelyyn!

Tietoiskut ja miniluennot tallennetaan ja tallenteet julkaistaan myöhemmin verkossa.

Tapahtuma Facebookissa
Opinnot aiheittain ja koulutusohjelmittain