Tekemisen ja oppimisen riemua kaikille Uudenmaan StarT-festareilta

Uudenmaan StarT-festarit 2019 järjestetään Kumpulan kampuksella 12. huhtikuuta. Lasten ja nuorten tiimejä opettajineen eri puolilta Uuttamaata saapuu jakamaan tekemisen ja oppimisen iloa. Ennen sitä on mahdollista iloita ja inspiroitua tekemisen ja oppimisen riemusta StarT:in yleisöäänestyksessä.

Uudellamaalla StarT-ohjelmassa opiskeluprojekteja tehneet lasten ja nuorten tähtitiimit saavat tilaisuuden loistaa, esitellen omaa osaamistaan sekä jakaen tekemisen iloa ja riemua. Pääsy festareille projektitöitä esittelemään on palkinto sinänsä, mutta ansioituneimpia palkitaan erikseenkin.

Festareilla on myös oheisohjelmana Kumpulan noitien ja velhojen koulun oppitunteja esimerkiksi numerologiasta, taikajuomista ja muinaisista salakielistä.

Lisäksi eri asteiden oppimisyhteisöjen opettajat esittelevät hyviä monialaisten oppimiskokonaisuuksien tai teemakurssien toteutuskäytänteitään. Tapahtuma on opettajille erinomainen mahdollisuus saada ideoita ja kuulla hyväksi havaituista käytänteistä kollegoilta.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tiesithän: Voit iloita ja inspiroitua tekemisen ja oppimisen riemusta myös StarT:in yleisöäänestyksessä: Tutustu opiskeluprojekteista ja käytänteistä tehtyihin videoihin ja äänestä 7.4. mennessä.

Uudenmaan StarT-festarit 2019, lisätiedot ja ohjelma »

Tapahtuman järjestävät Helsingin yliopiston tiedekasvatuskeskus ja Aalto-yliopisto Junior.